Minerpolin Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
MİNERPOLİN TEKSTİL TİC. LTD. ŞTİ. Tesislerindeki son model makine parkuru ve geniş AR-GE imkânları sayesinde yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tekstil sektöründe hizmet vermektedir. İndantren boyalı kumaş ve hastane tekstil ürünlerinin istenilen kalite ve standartlarda üretim ve satışını sunarak, ülkemizin öncü firmaları arasında yerini almıştır.

Kaliteyi kendine ilke edinen MİNERPOLİN TEKSTİL;
Kullan-at anlayışının yaygınlaştığı aşırı tüketim ortamında, doğaya zararsız ve uzun süre kullanılabilir ürünler üretmeyi benimsemiştir. Sizlere renkli ve zengin bir koleksiyon sunmayı hedeflerken sağlığınızı da düşünerek ürünlerini sadece %100 pamuklu kumaşlardan üretmektedir.

MİNERPOLİN TEKSTİL gerek dış Pazar taleplerine uygun olarak yaptığı yeni yatırımlarla gerekse teknolojik gelişmelerin yakın takipçisi olarak ürün yelpazesini genişleterek bölgede ilk ve tek olma özelliğini korumaktadır.

Minerpolin Tekstil San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Minerpolin Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: DERYA ÇETİN
Adres: KALAFAT YOLU N0:9/C BİGA
Şehir: Çanakkale
Ülke: Türkiye
Telefon: (286) - 3172021
Web Sitesi: www.minerpolin.com.tr
Ürünleri
• İndantren boyalı olup solma yapmaz. • 62 tel sıklığında ( cm² ) • Sıklıklar atkı için minimum 20 tel/cm çözgü için minimum 42 tel/cm dir. • 20/1 ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Minerpolin Tekstil San. firma bilgileri. Minerpolin Tekstil San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Minerpolin Tekstil San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Minerpolin Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.