Minifon İşitme Cihazları

Şirket Hakkında
Minifon İşitme Cihazları Merkezleri 1999 yılında İstanbul Maltepe de kurulmuş olup, her yaşta işitme sorunu yaşayan binlerce insana işitme cihazları ile kusursuz işitmeleri için yardımcı olmuştur. Minifon işitme Cihazları sektöründeki en son teknolojileri takip ederek dünyaca bilinen markaların ürünleri ile Maltepe ve Bakırköydeki merkezlerinde sizleri mutlu etmeyi başarmıştır.

Aynı zamanda Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK mensuplarına, bakmakla yükümlü olan çocuklarına, eşlerine devlet hastanelerinde yapılan işitme testi sonucuna istinaden, kulak burun bogaz (KBB) uzmanları tarafından uygun görülüp, heyet raporunda belirtilen analog ve digital her model ve tip işitme cihazının uygulaması merkezlerimizde başarı ile gerçekleştirilmektedir.

Bugüne kadar Minifon İşitme Cihazları Merkezleri hızlı, kaliteli, güvenilir bir hizmet anlayışını benimsemiştir. Bu amaç doğrultusunda 10 uncu yılına girmeyi başarmakla kalmayıp bundan sonraki yıllarda da bu hizmet anlayışını geliştirip, güler yüzle sürdürmeye kararlıdır.

"Minifon 10 yıllık tecrübesi ile size de farklı çözümler sunar."
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Minifon İşitme Cihazları
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Araçlar
Yetkili Kişi: İlhan Uçar
Adres: İnönü Cad15/23 Maltepe İstanbul (Şalvarlı Et Yanı)
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4422726
Web Sitesi: www.minifonisitme.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Minifon İşitme Cihazları firma bilgileri. Minifon İşitme Cihazları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Minifon İşitme Cihazları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Minifon İşitme Cihazları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.