Miratrade Danismanlik Ve Dis Ticaret

Şirket Hakkında
Firmamız 2007 yılından bugüne ithalat-ihracat danışmanlık ve dış ticaret alanında faaliyet göstermektedir.

Bu işe başladığımızdan bugüne Dış Ticarette edindiğimiz deneyimlerimiz sayesinde; satışını yapmak istediğiniz ürününüz hangi fiyatlardan alıcı bulur, sektördeki rakipleriniz kimler, pazara giriş stratejileri hakkında ayrıntılı raporlar hazırlayabilmekte ve müşterimizin girdiği pazar ve sektörde önünü görmesini sağlamaktayız.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmakta ve onların ihtiyaçları doğrultusunda dış ticarette yönlendirme yapmaktayız.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Miratrade Danismanlik Ve Dis Ticaret
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Aygun Hassanov
Adres: Sultangazi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 6274732
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.e-miratrade.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Miratrade Danismanlik Ve firma bilgileri. Miratrade Danismanlik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Miratrade Danismanlik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Miratrade Danismanlik Ve Dis Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.