Miray Gıda İmalat Ve Pazarlama

"Sağlıklı Bir Nesil İçin..."

Şirket Hakkında
Miray Gıda İmalat, İstanbul ili Talatpaşa Mah.Çelebi Cad.No 45/a Kağıthane/İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Mesut ARSLANOĞLU dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Merhabalar;şirketimiz gıda sektöründe hizmet vermektedir.Şirket olarak ilk prensibımız kaliteli hizmet vermektir.Sadece satış öncesi ve esnası değil bir fiil bu kaliteyi devam ettirmek için yola cıkan miray gıda tüm gereken belgelerini almış ve kalitesini bu belgeleriyle ıspatlamaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Miray Gıda İmalat Ve Pazarlama
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Mesut ARSLANOĞLU
Adres: Talatpaşa Mah.Çelebi Cad.No 45/a Kağıthane/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2216474
Faks: (212) - 2212603
Web Sitesi: as8884@gmail.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Miray Gıda İmalat firma bilgileri. Miray Gıda İmalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Miray Gıda İmalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Miray Gıda İmalat Ve Pazarlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.