Mirbuti Yapı A.ş.

Şirket Hakkında
Mirbuti A.Ş., 1991 yılında İstanbul Ümraniye’de Kasır İnşaat Ltd. Şti. olarak Müteahhitlik sektörüne giriş yapmıştır. Faaliyete başlamasının ilk yıllarından itibaren büyük projelere imza atmış ve yeni ortaklıklarla büyümeye başlamıştır.

2000 Yılında Irak’ın başkenti Bağdat başta olmak üzere; Kuzey Irak bölgesinde uluslararası standartlarda alt yapı ve üst yapı alanında birçok ortak proje gerçekleştirmiştir. 2010 yılında inşaat ve müteahhitlik alanındaki faaliyetlerini Mirbuti İnşaat Dış.Tic.Ltd.Şti. unvanını alarak sürdürmeye devam etmiştir.

2015 yılında İstanbul Beykoz’a taşınan şirket merkezi , anonim şirketi statüsüne getirilerek Mirbuti A.Ş. adını almıştır. Bu aşamadan sonra bir yandan daha büyük inşaat işleri ve daha kapsamlı projelerle fiziki büyüme sağlamayı hedefleyerek, gayrimenkul yatırım ve geliştirme alanlarında faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Mirbuti A.Ş., Arsa araştırma ve alımı, projelendirme, projenin fizibilite ve uygulanması, daha sonradan çevre düzenlemesi de dahil olmak üzere üstlendiği projelerin başından sonuna her yönüyle ilgilenmekte, aşamaların her birinde konusunda uzman ekiplerle çalışmaktadır.

Faaliyet gösterdiği her alanda mükemmelliği yakalamaya çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm çalışmalarda etik değerlere bağlılığı ön koşul sayan Mirbuti, geçmişinde olduğu gibi, bundan sonra da gurur duyacağı eserlerle yoluna devam etme kararlılığındadır.


MİRBUTİ A.Ş.
Mirbuti Yapı A.ş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mirbuti Yapı A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: MUSA ABDULLAH MİRBUTİ
Adres: Kavacık Mahallesi Eti Sok. Şilan Apt 16/A Beykoz 34800 İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4656642
Faks: (216) - 4656643
Web Sitesi: www.mirbuti.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mirbuti Yapı A.ş. firma bilgileri. Mirbuti Yapı A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mirbuti Yapı A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mirbuti Yapı A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.