Misvak Dental Medikal

Şirket Hakkında
firmamız dental sarf me demirbaş malzemeleri üretim ve satışını yapmaktadır aynı zamanda fırmamız dental çözüm ve diger araştırma işlerinide yapmaktadır .
şirketimiz ile ilgili demirbaş ve üretim konularında lütfen iletişim kurunuz .italat ve ihracat konusunda ortak girişimcilerle görüşmeler yapmaktadır.
Misvak Dental Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Misvak Dental Medikal
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Dişçilik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: selçuk kılıç
Adres: atatürk mahallesi kutsal sokak 15/3 sincan ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2682268
Faks: (554) - 4237800
Web Sitesi: http://misvakdental.com/
Ürünleri
diş mobilya, tıbbi masası ve dolapları, Teknisyen dolaplar ve masalar toptan satış
İlan Talep ve Teklifleri
Pudralı Non-sterıl Muayene Eldıvenı Alımı Yapılacaktır
fırmamız muayene eldıvenı ıhtıcaı bulunmaktadır uygun fıyalı olarak yuklu muayene eldıveneı alınacaktır teklıflerınızı beklıyoruz .fıyat kosuluna gore...
Projelerimize Girişimci Ortaklar Aranıyor
firmamız dental ve ceşitli ürünlerle ilgili çalışma ve sonuç asamasını gercekleştirmiş olan ürünlerrimizin üretim ve dunya pazarına yaymak için girişi...
Dental Mobilya Masa Ve Dolapları
fırmamız dental diş hekimliği mobılya ve dolap masaları satısı yapmaktadır dunyanın her noktasına urunlerımız yollanabılır detaylı bılgı ıcın misvakde...
Dental Sarf Ve Demirbaş Ürünleri
dental mobilya, doktor masa ve dolapları, teknısyen dolap ve masaları toptan satış
Misvak Dental Medikal firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Misvak Dental Medikal firma bilgileri. Misvak Dental Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Misvak Dental Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Misvak Dental Medikal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.