Mixrite Turkey Oranlı Dozajlama Pompası (dozlama Medikatörü)

"MixRite, Profesyonellerin Seçimi...!"

Şirket Hakkında
Bilgin Danışmanlık doğrudan ithalatını yaptığı dozajlama pompaları ile (MixRite Pompa) bir çok sektörün ihtiyacı olan dozajlama pompaları ihtiyacını karşılamaktadır. Mixrite pompa elektrik ihtiyacı olmadan fonksiyonel katkı maddelerini likit içine ekler ve orta sistemindeki değişmeyen, tekrar metodunu kullanır.

MixRite Oranlı Dozaj Pompaları (Medikatör) Tavukçuluk ve Besi Hayvanları gibi Hayvancılık Sektöründe, Havuz, Arıtma, Su Tedavisi gibi Kimyasal Sektörlerde, Gıda, Tekstil ve Tarım sektörlerinde uzun zamandır kullanılmaktadır. http://www.mixriteturkey.com adresinde
2005 yılından bu yana Türkiyede satış ve pazarlaması gerçekleştirilmektedir.
MixRite sabit, eşit ve oranlı dozlama yapabilme özelliği ile basit, karmaşık ve otomatik sistemlere tam uyumlu olup, kullanıcıya çeşitli üretimler sırasında gerekli gördüğü katkı değişikliklerini yapmasında büyük bir esneklik sağlar.
MixRite Oranlı Dozaj Pompaları hidroliktir, su basıncı ile çalışır, elektrik enerjisi gerektirmez. Dozlama oranı ayarlandığı seviyede sabittir: dozaj miktarı geçen su debisine orantılıdır. Diğer sistemlerin tersine oransal dozlamayla tüm sektörlere homojen miktarda sıvı katkı maddesi ve/veya kimyasal uygulanır. Sulama sistemi veya kontrol sistemi programını değiştirmeden, her an dozlama oranlarını ve uygulamalarınızı değiştirebilirsiniz. Kullanımı ve bakımı kolaydır. Montajı kolay ve hızlıdır.
Su kaynağına inline bağlantısı yapılan MixRite Oranlı Dozaj Pompası, enerji kaynağı olarak içinden geçe
Mixrite Turkey Oranlı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Mixrite dozaj pompaları endüstri, tavukçuluk, tarım ve su klorlama uygulamalarına yönelik olarak ileri düzeyde plastik teknolojisi kullanılarak üretilmiş olup içeriğindeki sisteme sıvı katkıyı istenilen miktarda alarak su ile karıştırır ve tekrar metodu ile çalışır. Mixrite dozaj pompaları ( medikatör) su yönetimlidir yani herhangi bir enerji kaynağına ( elektrik vb) ihtiyaç duymaz.

Mixrite oranlı dozaj pompaları, sıvı katkı maddelerini, sizin belirlediğiniz en uygun ölçüde, su ile mükemmel bir şekilde karıştırmak için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Mixrite dozaj pompaları sadece su ile çalışır. Pompanın çalışması için harici bir enerji kaynağına (elektrik gibi) ihtiyaç yoktur. Mixrite oranlı dozaj pompaları özel tasarımı, kaliteli üretim elemanları, 10 yıla kadar yedek parça desteği ile tüm dünyada kendini kanıtlamış bir markadır. Pompalarımız üstün özellikleri ile sektörlerin kullanımı açısından profesyonellerin bir seçimi olmuştur.
bilgin&bilgin / bilginler danışmanlık bu kaliteli ürünü Türkiye ekonomisine kazandırmakla üretim alanında üstlendiği sorumluluk anlayışının gereğini yerine getirmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Mixrite Turkey Oranlı Dozajlama Pompası (dozlama Medikatörü)
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Ugur Bilgin
Adres: Tahılpazarı Mah. Tugayoğlu İş Merkezi Kat 4, No:22 07140, Kapalıyol / Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2487086
Faks: (312) - 4258438
Web Sitesi: http://www.mixriteturkey.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mixrite Dozajlama Pompaları (klorlama Ve Aşılamaiçin)
Havuz ve benzeri kimyasal işlemler için su ile çalışan 2502CL modeli klorlama dozaj pompasıı. değişik bar ve katkı oralanlarında çalışan modellerimiz ...
Mixrite Turkey Oranlı firma bilgileri. Mixrite Turkey Oranlı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mixrite Turkey Oranlı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mixrite Turkey Oranlı Dozajlama Pompası (dozlama Medikatörü) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.