Mnt Müzik & Organizasyon ( Adana'da Orkestra )

Şirket Hakkında
MNT Müzik // Orkestra 2005 yilinda kuruldu. Kuruldugundan bu gune kadar binlerce kez dugunlere nisanlara sunnetlere katildi ve bir cok hayranlarımızı bestelerimizle ve müziklerimizle eglendirdik. 2005 yılından bu güne kadar vazgecilmez sarkilarimiz, oyun havalarımız , halaylarımız ve calgilarimizla siz değerli dostlarımızın gonullerinde taht kurduk. Sektöründe uzman ekip ve deneyimli kadrolar ile çalışan MNT Müzik Organizasyon sizin istekleriniz doğrultusunda Düğün, Nişan, Sünnet, Doğum günü, Kına gecesi vb. her türlü eğlence ve özel geceleriniz için seçkin Sanatcı , Piyanist ve Kameraman ekipleri ile Düğün, Nişan, Sünnet, Doğum günü, Kına gecelerinizi Profesyonel ses sistemi ışıklandırma sistemi ve tam profesyonel orkestrasıyla unutulmazı kılıyor…

Neden MNT Orkestra
Uzman Piyanisti
Profesyonel Sanatcısı
Seçkin Davulcusu
Full HD Kamerayla Ve Profesyonel Montaj İle Özel Gününüzü Bir Filim Haline Getirmek Ve Ölümsüzleştime

Mnt Müzik &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mnt Müzik & Organizasyon ( Adana'da Orkestra )
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Müzik ve Video
Yetkili Kişi: Mehmet TURAÇCI
Adres: Adana Merkez
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1568386
Web Sitesi: www.mntmuzik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mnt Müzik & firma bilgileri. Mnt Müzik & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mnt Müzik & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mnt Müzik & Organizasyon ( Adana'da Orkestra ) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.