Mobilyasayfasi.com

Şirket Hakkında
Mobilya ve koltuk eskiden beri insanoğlunun vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olagelmiştir...ilk zamanlarda sadece kullanım amaçlı düşünülen ürünler ilerleyen teknoloji ve zamanın koşulları gereği artık sadece kullanım değil tasarım görüntü mekana uyumluluk gibi faktörleride içine alarak büyümüştür...Bu sektörde kendine yer bulan neostil www.mobilyasayfasi.com sitesi ile müşterilerine direkt olarak ulaşmayı ve hizmet vermeyi ilke edinmiştir....
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mobilyasayfasi.com
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: zafer osman
Adres: KIRCAALİ MAH.KOCASİNAN CD.KARAKAŞGİL PLAZA KAT:4 NO:34 OSMANGAZİ/BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2206086
Web Sitesi: www.mobilyasayfasi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mobilyasayfasi.com firma bilgileri. Mobilyasayfasi.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mobilyasayfasi.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mobilyasayfasi.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.