Modamarks

"Dünya markalarında %80 İndirim !! "

Şirket Hakkında
2001 yılında kurulan şirketimiz, kuruluş yılı itibari ile yurtdışından markalı ürünlerin ithalatını gerçekleştirmektedir. Firmamızın ithalatını gerçekleştirdiği markalar, tüm dünyada kalitesi ve güvenilirliği ile ön plana çıkmış, marka bilinirliği en üst seviyede olan markalardır. Firmamız tarafından satışı gerçekleştirilen tüm ürünler yetkili distrübütörlerden satın alınarak tüm satış evrakları yasal merciler tarafından onaylanmış bir şekilde satışa sunulmaktadır. Sitemizde satılan tüm ürünler %100 orijinal ürünlerdir.

Firmamızın kuruluş amacı %100 orijinal ürünleri %100 müşteri memnuniyeti ile piyasa fiyatlarının çok altında tüketiciye sunmaktır.

.
Siz sevgili dostlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için her gün daha fazla çalışıyor olacağız.

MODAMARKS.com
Modamarks
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Modamarks, internetteki en popüler moda & giyim sitesi olup, aynı zamanda abiye giyim, ayakkabı ve aksesuar konusunda da önemli bir kaynaktır. Diesel marka deri erkek terliği mi arıyorsunuz veya Victoria's Secret marka bir iç çamaşır takım mı? Yoksa La martina mı? Modamarks size inanamayacağınız çeşidi, inanılmaz fiyatlara ve en sevdiğiniz markalardan seçeneklerle sunar; Prada, Gucci, Burberry, Louis Vuitton sayabildiğimiz markalardan sadece bir kaç tanesi... Saat, pantolon, etek, çanta, bluz, kot & kumaş pantolon, topuklu ayakkabı, gömlek, manto, ceket, ugg ne arıyorsanız, hepsini markasına göre filtreleyebilirsiniz. Yapmanız gereken örneğin ayakkabı kategorisindeyken , Prada, Zilli, Cesare Piacotti, Emporio Armani, Dolce Gabbana vb markanın adını yazmak olacaktır. Bu kadar basit. Tabii ki son modanın yanında klasikler de Modamarks'da! Polo yakalı bir Lacoste T-shirt veya Gucci, Hermes, Louis Vuitton, Dior bir bayan çantası vb. Sevgililer günü yaklaşırken sevgilinize birbirinden güzel hediyeler alabilirsiniz. Spor giyimden mi hoşlanıyorsunuz? O zaman Burberry sweat shirt veya Dolce Gabbana marka jean ya da Tommy Hilfiger triko da tam aradığınız olabilir. Alışverişe hemen başlayabilirsiniz!
İletişim Bilgileri
Firma: Modamarks
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: Serkan Aslan
Adres: nişantaşı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 3770909
Web Sitesi: www.modamarks.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Modamarks firma bilgileri. Modamarks adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Modamarks ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Modamarks firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.