Modeno Yazılım Tasarım Ve Bilgi Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Kuruluşumuz yazılım uygulama ve geliştirme alanında sektörde faaliyet göstermeye başlayıp, 2008 yılında MODENO Yazılım Tasarım ve Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. ünvanı ile kurulmuştur. Dijital medya alanında faaliyetlerini sürdüren firmamız; Portföyünü genişleterek, siz aile bireylerimiz ile kalıcı ve güçlü çözümler üretmeyi amaçlamış, Buğün sekötürnde kurumsallaşmış lider firmalara danışmanlık, tasarım ve yazılım hizmetleri vermektedir.

Şirketimiz; başta IT uygulamaları olmak üzere yazılım uygulamaları ve geliştirmeleri, Web tasarım ve Web yazılımı, multimedya prezantasyon uygulamaları, Grafik Tasarım ve yayın, Kurumsal kimlik, Marka oluşturma, Intranet, Ekstranet uygulamaları, Hosting Çözümleri, E-ticaret uygulamaları ve entegrasyon konularında profesyonel hizmetler vermektedir.

Modeno ne amaçlar?
Tas­arım ve in­ter­ak­t­if me­c­r­a­da yayın ol­a­r­ak ha­ya­ta geçir­diğim­iz tüm pr­o­jeler­de asıl am­acımız; hiz­met ver­diğim­iz fir­m­a­l­arın ka­zançlarında et­k­im­iz­in ol­m­asıydı. Günümüz şar­t­l­arında "in­o­vas­yon" rek­a­bet piya­s­asının ol­m­a­z­sa ol­m­az temel şar­t­l­arından sa­de­ce biri.

Pa­za­l­a­r­ma ağı içer­s­in­de özel­l­ik­le sıcak satış ta­lep­ler­ini et­k­ilemek, hiz­met ve güncel ra­p­o­r­l­a­ma is­ta­t­is­t­ik­ler­in­in ta­k­ib­ini ko­l­a­y­laştırm­ak, ürün tanıtımı ve fir­ma ba­zlı rek­l­am ağı için web ta­s­arım ve in­ter­net uy­gul­a­m­a­l­arı en ka­rlı ve is­t­ik­r­a­rlı seçim.

Biz­ler gerçek­leştir­diğim­iz in­ter­ak­t­if pr­o­jeler­m­iz­de çalışma­l­arımızı yapıla­ndırm­a­dan önce uzun solıklı bir fiz­ib­il­ite süre­c­ine gir­iyo­ruz. Bunun temel ne­deni yapıla­cak pr­o­jeler­in ka­tkı payının ne dere­ce­de fa­y­da sağlar ol­m­asını görmek.
Modeno Yazılım Tasarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Modeno Yazılım Tasarım Ve Bilgi Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Deniz Demir
Adres: Hoşnudiye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Edikoop İş Merkezi 1/7 - 708-707-706 Eskişehir, Merkez
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2303663
Web Sitesi: www.modeno.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Modeno Yazılım Tasarım firma bilgileri. Modeno Yazılım Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Modeno Yazılım Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Modeno Yazılım Tasarım Ve Bilgi Teknolojileri San. Ve Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.