Modern Koltuk Yıkama İzmir

Şirket Hakkında
odern Yıkama, 2010 da kurulmuştur. Taşınmazların yıkanması kapsamında oluşturulan firmamız aradan geçen 10 yıl içerisinde kendisini geliştirmiş ve izmir’e duyurmuştur.Genelde halı yıkamacı ve temizlik firmalarının, amatörce ve ek iş olarak meslek edinmeye çalıştıkları koltuk yıkama, yatak yıkama v.b sektörünü diğerlerinden ayrı ele almıştır.Sayısız referans ve sayısız google yorumu ile kendisini kanıtlamıştır. 2010 yılından itibaren İzmir’de yaklaşık 15.000 müşterimize hizmet verdik.Bir müşterimizin bile kapısından çıkarken, hayal kırklığına uğradığını, yüzünü astığını yada memnun kalmadığını görmedik.Bizi diğer firmalardan ayıran 3 temel özelliğimiz vardır.Fırçalama sistemi, amway ürünleri ve müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetimizdir.Biz müşterimizi para kazanmak için değil, O evden içimiz rahat gönlümüz rahat ve aldığımız parayı hak etmek için memnun bırakıyoruz.

Modern Yıkama adresinize garip insanlar göndermez.Yıllarca beraber çalıştığımız, müşteri ile edebi bir şekilde konuşan, hal ve hareketlerine dikkat eden, kendini iyi ifade edebilen, müşterinin tüm sorunlarını dinleyip sorunlarına çözüm bulmaya çalışan, kafasına göre değil sisteme göre fiyat veren, zor lekelerde kolaya kaçmayıp sonuna kadar uğraşan, randevu saatine tam zamanında giden, en ufak geç kalma durumunda haber veren tecrübeli ve sigortalı personel gönderir.Kısacası kendimizi sizin yerinize koyuyor ve neler bekliyorsak size de aynısını hatta daha fazlasını sunmaya çalışıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Modern Koltuk Yıkama İzmir
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Kadir Topbaş
Adres: Bornova/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3515133
Web Sitesi: https://modernkoltukyikama.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Modern Koltuk Yıkama firma bilgileri. Modern Koltuk Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Modern Koltuk Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Modern Koltuk Yıkama İzmir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-02-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.