Modern Mortgage Institute

"Bilgi Kazandırır..."

Şirket Hakkında
MMI HAKKINDA
Modern Mortgage Institute Finans, Gayrimenkul ve Yapı Sektöründe, Bireysel Müşterilere ve Ticari Müşterilere yönelik; ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş; Eğitim ve Danışmanlık hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur.

Gelişen modern Türkiye’de gereksinim duyulan hedef pazara yönelik profesyonel, etik ve ileriyi gören uzman bireyleri yetiştirmek, rehberlik etmek ve en doğru istihdama yönlendirmek konusunu temel ilke edinmiştir.

MMI, yurtiçi ve yurtdışında edindiği mesleki tecrübeyi, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile harmanlayarak, konuya özel eğitim ve danışmanlık alanlarında lider olmayı hedeflemektedir.

280 m2’yi aşan Akademi, Mecidiyeköy merkezde her türlü ulaşım vasıtası ile kolayca ulaşılabilen, iklimlendirilmiş salonları, yiyecek içecek ikram büfesi ve sinema salonu şeklinde dizayn edilmiş, yüksek teknoloji ile donatılmış derslikleri ile aşağıda yer alan hizmet başlıkları ile yapılanmış durumdadır.

• EĞİTİM HİZMETLERİ
 Diploma Programları
 Sertifika Programları
 Seminer Hizmetleri
• DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
• EĞİTİM VE SEMİNER SALONLARI
Modern Mortgage Institute
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Modern Mortgage Institute
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: S.ALP DEMİRLER
Adres: Eski Osmanlı sok. Dilan Sitesi A blok no:4/4 mecidiyeköy/ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3478801
Web Sitesi: info@mmi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Modern Mortgage Institute firma bilgileri. Modern Mortgage Institute adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Modern Mortgage Institute ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Modern Mortgage Institute firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.