Moderncadde.com

Şirket Hakkında
Sevdiklerinize güvenli bir şekilde hediyeler alabileceğiniz, kendinizin de keyifle alışveriş yaparak süpriz hediyeler kazanabileceği Türkiye'nin en güvenilir online alışveris sitesidir. Cep telefonu aksesuarlarından, parti malzemelerine, ev ve mutfak malzemelerinden özel tasarım takı koleksiyonlarına kadar geniş bir yelpazesi bulunan sitemizden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Kuruluşundan bu yana sürekli güvenlik altyapısına yatırım yapan ve Rapid SSL 128 Bit Sertifikası ve 3D Security sistemlerini kullanan web sitemizden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Moderncadde.com, HEPSİ MARKETTEN ELEKTRONİK TİCARET ticari Markasıdır.
Moderncadde.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Moderncadde.com
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Armağan Kösecioğlu
Adres: Poyraz sokak No:34/28 Hasanpaşa Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3301337
Web Sitesi: www.moderncadde.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Moderncadde.com firma bilgileri. Moderncadde.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Moderncadde.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Moderncadde.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.