Modes Mobilya

Şirket Hakkında
Modes Mobilya, İzmir ili Çıkrıkçı Cd. No:10 Kısıkköy-İzmir adresinde bulunmaktadır. Firma Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Emre Karakoç dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Modes Mobilya,merkezi İzmir Kısıkköy Mobilya Şehrinde olan,Ege Bölgesi'ndeki köklü mobilya firmalarından biridir.
30 yılı aşkın birikimi,onbinlerce tüketiciye ulaşmış müşteri portföyü ve Kısıkköy ve Şirinyer'de faaliyet gösteren showroomlarıyla,müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.
Yıllardır tüm Ege Bölgesine ücretsiz teslimat yapıp,üretip sattığı tüm ürün gruplarına 2 yıl tam 8 yıl servis garantisi olmak üzere 10 yıl garanti vermektedir.
Her türlü ev mobilyasını,en bol çeşidiyle ve en uygun fiyatlarıyla bulabileceğiniz dev showroomlarıyla,haftanın 7 günü hizmet vermektedir...
İletişim Bilgileri
Firma: Modes Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: Emre Karakoç
Adres: Çıkrıkçı Cd. No:10 Kısıkköy-İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2576676
Web Sitesi: www.modesmobilya.org
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Her çeşit ev mobilyası, en uygun fiyatlarla...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Modes Mobilya firma bilgileri. Modes Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Modes Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Modes Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.