Modus Güvenlik Sistemleri A.ş.

Şirket Hakkında
Modus Güvenlik sistemleri evinizi , ailenizi , işyerinizi ve önem verdiğiniz her yeri, değer verdiğiniz herkesi korur.Hırsızlık, yangın, gazkaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı 7/24 koruma altına alır.
Türkiyede her 6 dakikada bir hırsızlık olmaktadır.

Evinizin içinde bir hırsızla karşılaşmanız an meselesi. Ya da ani sağlık sorunları yaşamanız. Fark edilmeyen bir gaz kaçağı, unutulmuş yanıcı bir madde, büyük kayıplar vermenize neden olabilir.

Bu olumsuzlukları engellemenin, riskleri en aza indirmenin modern, güvenli ve de ekonomik yolu; Modus Güvenlik ve Alarm sistemidir.

Bayilik vermekteyiz.
Modus Güvenlik Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Modus Güvenlik Sistemleri A.ş.
Sektörü: Güvenlik » Alarm
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: Aylin Fidan
Adres: Yıldız posta cad.no.48/8 Gayrettepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4447240
Web Sitesi: www.modusguvenlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Modus Güvenlik Sistemleri firma bilgileri. Modus Güvenlik Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Modus Güvenlik Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Modus Güvenlik Sistemleri A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.