Mold Kalıp Plastik Metal Kauçuk San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Mold kalıp Kalıp üretiminde temel prensiplerimiz; Kalitemizden ödün vermeden üretim, zamanında teslim ve fiyatlarımızla rekabetçi olmaktır. Müşterilerimizden gelen teknik bilgiler doğrultusunda istenilen kalıp özelliklerine göre fiyatlandırma yapılıp teklifleri hazırlanarak müşterimize sunulur. Teklif için sipariş onayı alındıktan sonra kalıbın üretim planlaması yapılır. Kalıp , Tasarım bölümümüzdeki Mühendis ve Teknik öğretmen kadromuz tarafından SOLIDWORKS Cad programları kullanılarak 3 boyutlu olarak tasarlanır. Tasarım sürecinden sonra müşterimizin onayı alındıktan sonra üretim süreci başlar. Üretimi gerçekleştirilen kalıbın son kontrolleri yapıldıktan sonra enjeksiyon makinesinde kalıp deneme süreci başlar. Mold kalıp kalıp imalatında kaliteden ödün vermemektedir.
Mold Kalıp Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
otomotiv yedek parça, mobilya baza plastik ürünleri, panel çit klips, panel çit kapak, panel çit ekipmanları, panel çit klips metalli vs. kendi ürünlerimizin imalatı ve satışı yapılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Mold Kalıp Plastik Metal Kauçuk San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Mold Kalıp
Adres: Yenimahalle 5114/10 Sokak No:8/a Çayırova
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 7421682
Web Sitesi: www.moldkalip.com
Ürünleri
SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZ; İMALATTAN PANEL ÇİT KLİPS METALLİ VE METALSİZ ORJİNAL UV DAYANIMLI SICAK SOĞUK HER TÜRLÜ HAVA ŞARTLARINA UYGUN MASTERBACH ...
İlan Talep ve Teklifleri
Panel Çit Kapak 50 Lik
SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZ; İMALATTAN PANEL ÇİT 50x50 PROFİL KAPAK ORJİNAL UV DAYANIMLI SICAK SOĞUK HER TÜRLÜ HAVA ŞARTLARINA UYGUN MASTERBACH BOYA ...
Mold Kalıp Plastik firma bilgileri. Mold Kalıp Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mold Kalıp Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mold Kalıp Plastik Metal Kauçuk San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.