Monopoly Emlak Antalya İnşaat Otomotiv

Şirket Hakkında
Önce insan felsefesiyle koşulsuz müsteri memnuniyetini profesyonel hizmet anlayışını, güven ve saygı ile müşterilerini takım arkadaşı gibi gören şeffaf pazarlama hizmetlerini, ülkemizde uluslararası standartlarda kurumsal gayrimenkul danışmanlığını en üst düzeyde uygulamayı, girişimci ve yenilikçi olmayı ve bütün bu misyonu sizlerle paylaşmayı onur kabul eder.VİZYONUMUZ;
Daha fazlasını sunmak; bizim için, hep bir adım ileride olmak, standart ve beklentileri aşmak, örnek olmak ve sektörde lider olmak konusundaki hedeflerimiz demektir.

Daha fazlasını sunmak; bizim için, her durumda başarma tutumunu, rekabetçiliği, ileriyi görerek düşünmeyi, sorumluluğu, özeni ve tutkuyu ifade eder.

Daha fazlasını sunmak; bizim için, pozitif düşüncedir. Engelleri aşıp hedeflerimize ulaşacağımıza dair inancımız kuvvetlidir.

Daha fazlasını sunmak, bizi her zaman farklılaştıracaktır.
Monopoly Emlak Antalya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Monopoly Emlak Antalya İnşaat Otomotiv
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Taner CAN
Adres: altındağ mah.168 sok.no:1
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 6924354
Web Sitesi: http://www.monopolyemlak.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Monopoly Emlak Antalya firma bilgileri. Monopoly Emlak Antalya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Monopoly Emlak Antalya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Monopoly Emlak Antalya İnşaat Otomotiv firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.