Morris Morgan Bilişim Hizmetleri

Şirket Hakkında
Merkezimiz Londra dadır. 18 yıla dayanan uzun bir ticari geçmişe ve deneyime sahip olan şirketimiz, ağırlıklı ithalat, ihracat, turizm, bilişim ve ambalaj sanayi alanlarında faaliyet göstermektedir. Son yıllarda Morris Morgan ticari faaliyetlerini genişleterek gayrimenkul, seyahat, ulaşım ve sigortacılık alanlarında da faaliyetini sürdürmeye başlamıştır. Amerika ve Avrupanın bir çok ülkesinde ticaretini sürdüren şirketimiz Morris Morgan, 2010 yılının son çeyreğinde Türkiye'de ticari faaliyetine başlama kararı almıştır. İstanbul ve Yalova da açmış olduğu şubelerle bilişim, turizm ve ambalaj sektöründeki 18 yıllık deneyimini kullanarak sunacağı kaliteli hizmet ile kısa zamanda sizlerin beyinisi kazanmayı hedeflemektedir.
Morris Morgan Bilişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Morris Morgan Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Abdullah Kavakoğlu
Adres: Süleymanbey Mh. Sefabey Cd. Baltacı İşhanı No. 2/12 77100 Yalova
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (226) - 8131050
Web Sitesi: www.morrismorgan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Web Tasarım Bayiliği
Türkiye’de hatta Dünyada ilk ve tek olan dinamik yapıda Türkçe kontrol paneline sahip, web sitesi programı. 5 dk gibi kısa zamanda web sitenizi h...
Morris Morgan Bilişim firma bilgileri. Morris Morgan Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Morris Morgan Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Morris Morgan Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.