Morteks Örme İplik Konfeksiyon Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 2002 Yılında Buttimde ihracatçı konfeksiyoncu firmaların kumaş ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuştur. Empirme baskı üzerine uzmanlaşan firmamız kolleksiyon çalışmaları ile de modayı yakından takip etmekte dir. Örme ve dokuma kumaşlarda uzman olan firmamız direk yurt dışı ihracatına da başlamıştır. Çalıştığımız bazı firmalar şunlar; H&M, Zara, Marks&Spencer, Orsay vs.
Baskılı ürünler için mutlaka bizi arayın. Tşk.
Morteks Örme İplik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FİRMAMIZ BURSA DA %100 KETEN KUMAŞ İMALATI YAPMAKTADIR. BU ÜRÜNLERİN YANINDA ÖRME KUMAŞ VE YÜNLÜ KUMAŞ İMALATIMIZ BULUNMAKTADIR. KALİTELERİMİZ ALMANYA, HOLLANDA, İSPANYA, İTALYA VE RUSYA PAZARLARINDA SATILMAKTADIR.
İletişim Bilgileri
Firma: Morteks Örme İplik Konfeksiyon Ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Orhan Karabina
Adres: Buttim İş Mrk. E Blok Kat.4 No:1317 Bursa/Turkey
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2115574
Faks: (224) - 2112282
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Baskılı Dokuma Ve Örme Kumaşlar
2009-2010 desenlerinin olduğu baskı koleksiyonumuzu mutlaka görün. Her türlü dokuma ve Örme kumaşa Empirme baskı, Devore (Yakma) işlemleri için uzman...
Morteks Örme İplik firma bilgileri. Morteks Örme İplik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Morteks Örme İplik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Morteks Örme İplik Konfeksiyon Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.