Motokuryemerkezi

Şirket Hakkında
20 Yıldır Sizler İçin Dünyanın Paketini Taşıyoruz
Moto Kurye Merkezi sizlerin de moto kurye ihtiyaçlarınız için tercihleriniz arasında yerini alarak çıtasını her geçen gün biraz daha yükseltip genişletmektedir. Kurye acil gönderilerinizde sizlerin hizmetlerinde. Birçok gönderi seçeneğini bir arada bulabileceğiniz şirketimizde müşteri memnuniyeti temel amacımızdır. Moto Kurye Merkezi gönderi kayıtlarınızı titizlikle ele alarak siz değerli müşterilerimize personellerini en hızlı şekilde yönlendirmektedir.
Siz gönderi için bizi seçtiğiniz anda çalışmaya başlıyoruz. Kaydınızı doğru şekilde alıp işin asıl merkezine yani operasyona aktarıyoruz. Durum değerlendirmesi ve raporlama için seyir zamanı boyunca gönderinizi takip ediyoruz.
Motokuryemerkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Motokuryemerkezi
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kurye
Yetkili Kişi: Semih Gündüz
Adres: Kısıklı Caddesi No 49 Altunizade Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4706991
Web Sitesi: https://motokuryemerkezi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Motokuryemerkezi firma bilgileri. Motokuryemerkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Motokuryemerkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Motokuryemerkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-07-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.