Mr Geri Kazanım Plastik Ltd.

"Master of Recycling"

Şirket Hakkında
Şirketimiz orijinal / prime / virgin, off-grade ve geri dönüşüm /recycling plastik ham madde ithalat ihracat ve tedariği konularında faaliyet göstermektedir.

Müşteri talepleri doğrultusunda Türkiye ve dünyanın önde gelen petro kimya üreticilerinden ve ulusal / uluslararası ticaret firmalarından temin ettiği yüksek kaliteli orijinal ve geri dönüşüm plastik ham maddeleri, en ekonomik fiyatlarla ve en hızlı şekilde müşterilerine tedarik etmek politikasıyla çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürmektedir.

Tedarik kaynakları ile yapacağımız işbirliği ile bundan sonraki dönemde de müşterilerimizin kaliteli plastik ham madde ihtiyaçlarını en iyi şekilde ve en iyi şartlarla karşılamayı hedeflemekteyiz.
Mr Geri Kazanım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız, Ankara'da kurulmuş olup orjinal/prime virgin, off-grade ve geri dönüşüm/recycling plastik hammadde ithalatı ve ihracatı konularında faaliyet göstermektedir.

Müşteri talepleri doğrultusunda Avrupa’ nın önde gelen petrokimya üreticilerinden ve uluslararası ticaret firmalarından temin ettiği yüksek kaliteli orjinal ve geri dönüşüm plastik hammaddeleri, en ekonomik fiyatlarla ve en hızlı şekilde müşterilerine tedarik etmeye çalışmaktadır.

Tedarik kaynakları ile yaptığımız ve yapacağımız işbirliği ile bundan sonraki dönemde de müşterilerimizin kaliteli plastik hammadde ihtiyaçlarını en iyi şekilde ve en iyi şartlarla karşılamayı hedeflemekteyiz.

Plastik hurda, geri dönüşüm, geri kazanım ürünleri ve plastik hammadde orjinal (prime grade - virgin), ikinci kalite (second grade), sınıf dışı (off grade) ürünlerinin alım, satım, tedarik, eşleştirme, yönetiminde;

Bilgi
Tecrübe
Yakın ilgi
Dürüst ticaret
Şeffaf iş anlayışı
Hızlı ve doğru hizmet
Uluslararası ve yerel tedarikçi ağı ile hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Mr Geri Kazanım Plastik Ltd.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Sanayi Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Bekir Pamuk
Adres: Yeni Bati Mh. Mulk Cd. No. 5/d-53 06370 Yenimahalle
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6838601
Web Sitesi: http://www.mrpolymers.com.
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Endüstriyel Plastik Üretim Atığı Alımı
PP PP woven üretim atığı ve hurda, PP non woven üretim atığı ve hurda, PP deşe/polip, OPP/CPP film rulo, PP metalize film rulo, PE H...
Karbon Siyahı
Kauçuk, Plastik, Kablo, Konveyör bant, Ayakkabı tabanı, Kaliteli kauçuk eşya, Enjeksiyon ve ekstrüzyonda üretilen kauçuk/plastik eşya, Boya,...
Mr Geri Kazanım firma bilgileri. Mr Geri Kazanım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mr Geri Kazanım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mr Geri Kazanım Plastik Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.