Mr.kumpir

"MR.KUMPİR "İş'te Fırsat""

Şirket Hakkında
Mr.kumpir, İstanbul ili Ali Sami Yen sok. Koru apt.No:3/A Gayrettepe/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi FATİH DEMİR dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Mr.Kumpir, Türkiye ve yurtdışında yatırımcılara her geçen gün franchising sistemiyle büyüyen karlı bir iş fırsatı sunmaktadır. Eğer sizde az maliyetli, bol kazançlı, yatırımını çok hızlı bir şekilde geri ödeyen, farklı lezzetleri ve konseptleri bir araya getiren bir işe sahip olmak istiyorsanız, lütfen internet sitemizi inceleyiniz.

İletişim Bilgileri
Firma: Mr.kumpir
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: FATİH DEMİR
Adres: Ali Sami Yen sok. Koru apt.No:3/A Gayrettepe/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3472780
Web Sitesi: www.mrkumpir.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mr.kumpir "iş'te Fırsat"
Mr.Kumpir, Türkiye ve yurtdışında yatırımcılara her geçen gün franchising sistemiyle büyüyen karlı bir iş fırsatı sunmaktadır. Eğer sizde az maliyetl...
Mr.kumpir firma bilgileri. Mr.kumpir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mr.kumpir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mr.kumpir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.