Mrt Döküm;döküm Malzemesi Konya

Şirket Hakkında
MRT DÖKÜM;Çeliktaş, çanbensan Konya bayisi, zenmet, baran Konya bayisi, eldes, unikon Konya bayisi, mmr ve kılıçlar madencilik Konya bayisi, HA metko Konya bayisi, oval besleyici gömlekler, konya silis kumu, döküm kalıp ayırıcı, maça yapıştırıcı, sfero carbon grafit tozu, indüksiyon ocağı ağız ve tamir astarı, indüksiyon ocağı kuru dövme astarı, alüminyum indüksiyon ocağı kuru dövme astarı, kupol ocağı döküm ve örgü harçları, pik, sfero döküm aktarma ve taşıma pota harcı, kullanıma hazır pik sfero döküm pota harcı, indüksiyon ocağı bobin beton harcı,
Mrt Döküm;döküm Malzemesi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MRT DÖKÜM;döküm malzemesi, silis kumu, döküm kumu, Döküm besleyici gömlekler, döküm kömür tozu, alyaj ve aşılayıcılar, döküm refrakterler, döküm mangan, nikel hazır pota harcı, havada sertleşen reçine, maça ve kalıp boyası, döküm kalıp ayırıcı, maça yapıştırıcı, ocak astarı, pota harcı, kupol ocağı döküm ve örgü harçları, pik, sfero döküm aktarma ve taşıma pota harcı, curuf alıcılar, hidrolik bağlı silika tozu, kalıp boyası, silika tozu, pulverize kömür tozu
İletişim Bilgileri
Firma: Mrt Döküm;döküm Malzemesi Konya
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
Yetkili Kişi: Murat İlerigiden
Adres: F.Çakmak Mh. 10602 Sk. No:14 Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2516869
Web Sitesi: www.mrtdokum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mrt Döküm;döküm Malzemesi firma bilgileri. Mrt Döküm;döküm Malzemesi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mrt Döküm;döküm Malzemesi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mrt Döküm;döküm Malzemesi Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.