Mt Makina Ltd. Şti.

"MT MAKİNA LTD. ŞTİ. Geri Dönüşüm Sistemleri ve Makineleri"

Şirket Hakkında
Mt Makina Ltd., İstanbul ili Rami Kışla Caddesi Gündoğar 1 İş Merkezi No: 68/213 Topçular - Eyüp / İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Makina » Makina Sanayi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Tagi BAĞLUCA dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MT MAKİNA olarak, 20 yılı aşkın makina ve kalıp deneyimini parçalayıcı, kırıcı, ayırıcı, kesici makinalar ve geri dönüşüm sistemleri üzerinde yoğunlaştırarak çevre duyarlılığı ile, ilgili sektörlere hizmet vermekteyiz.

MT MAKİNA ürettiği geri dönüşüm sistemleri ve makinaları aracılığıyla atıklarınızın bertarafını kolaylaştırıp, daha tutarlı bir hacim elde etmek ve yeniden kullanılması için daha yenilikçi çözümler ile çevre kuralları dahilinde üzerine düşeni yapmaktadır.

MT MAKİNA, müşteri memnuniyetini en ön planda tutma misyonu ile üretilen makinaların ve geri dönüşüm sistemlerinin zamanında teslimi ve servis hizmetlerinin en kısa zamanda verilmesi için gerekli alt yapıyı oluşturarak Türkiye içi hizmetlerini, üretimini yurtdışı taleplerinede cevap verecek hale getirmiştir.

Misyonumuz

Firmamızın felsefesi, hatasız iş ve müşteri memnuniyeti merkezine odaklanmıştır. Bu hedefe, yeni çalışmalara ve tekniklere imza atıp, dünya teknolojilerini sürekli takip ve transfer ederek ulaşıyoruz. Uzun yılların deneyimleri ve birikimleri sonucu elde ettiğimiz profesyonel yaklaşım firmamızın ayırt edici temel nitelikleri arasındadır.

Gelinen noktada MT ailesi adı, kaliteli ürünler, müşteri merkezli pazarlama, hatasız iş, sürekli servis ve kesintisiz gelişme ile birlikte anılmaktadır.



Vizyonumuz

Temel vizyonumuz, hızla ve yenilenerek gelişen dünya ve ülkemiz üretim zincirinin kopmaz bir parçası olmaktır. Geri dönüşüm sektöründe dünya standartlarını yakalayarak, hız, kalite ve kesintisiz gelişim ihtiyacına yanıt olup, bu alandaki boşluğu doldurmaktır.

Hedeflerimiz

Geri dönüşüm sistemleri imalatında en yüksek kaliteye ulaşmak;
Kalite, güven ve zaman konusunda seçkin bir yapıya sahip olduğumuzu göstermek;
Üretim ve idari açıdan sürekli gelişerek, alanında örnek firma olmak;
Sektörde markalaşmak;
Uluslararası standartları yakalayarak, ISO ve CE gibi kalite belgeleri almaktır.
"Optimum çözümler ile kaliteli ve zamanında proje
İletişim Bilgileri
Firma: Mt Makina Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Tagi BAĞLUCA
Adres: Rami Kışla Caddesi Gündoğar 1 İş Merkezi No: 68/213 Topçular - Eyüp / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6133182
Faks: (212) - 6133182
Web Sitesi: http://www.mtmakina.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
MT MAKİNA LTD. ŞTİ., floresan lambaları ve diğer aydınlatma ekipmanlarının bertarafı konusunda sağlıklı ve güvenilir çözümler sunmaktadır. Firmamızın...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mt Makina Ltd. firma bilgileri. Mt Makina Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mt Makina Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mt Makina Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.