Mtl Yapı;mutfak,banyo Tadilat,bina,ofis Tadilat Bağcılar

Şirket Hakkında
MTL YAPI;istanbul bağcılarda bina tadilatı, ofis-büro tadilatı, mutfak tadilatı, banyo-wc tadilatı, çatı tadilatı ve izolasyon, parke tadilat, elektrik tesisatı tadilatı, bina elektrik tesisatı yenileme ve döşenmesi, kalorifer tesisatı döşenmesi, sıhhi tesisat tadilatı, çelik kapı, amerikan kapı satış ve montajı, dekorasyon, kartonpiyer işleri, asma tavan işleri, iç ve dış dekor işleri, boya badana, ısı yalıtımı, tadilat inşaat dekorasyon, tadilat projesi hazırlama, tadilat ve tamirat işleri yapmaktadır.
Mtl Yapı;mutfak,banyo Tadilat,bina,ofis
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mtl Yapı;mutfak,banyo Tadilat,bina,ofis Tadilat Bağcılar
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
Yetkili Kişi: fatih köse
Adres: Kirazlı Mahallesi Kabaklı Caddesi No: 50 Bağcılar - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5501070
Web Sitesi: www.mtlyapi.com
Ürünleri
MTL YAPI;istanbul tadilat, istanbul tadilatcı, bağcılar tadilat, bağcılar tadilatcı, tadilatcı, tadilat işleri, tuzla tadilat, beykoz tadilat, büyükçe...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mtl Yapı;mutfak,banyo Tadilat,bina,ofis firma bilgileri. Mtl Yapı;mutfak,banyo Tadilat,bina,ofis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mtl Yapı;mutfak,banyo Tadilat,bina,ofis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mtl Yapı;mutfak,banyo Tadilat,bina,ofis Tadilat Bağcılar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.