Mtm Plastik Geri Dönüşüm Toplama Ve Ayırma

"MTM Plastik Geri Dönüşüm Toplama Ve Ayırma"

Şirket Hakkında
MTM Plastik Geri Dönüşüm Toplama ve Ayırma Kimya Tekstil Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 20 yıldır plastik sektörünün içindedir. Şirketimiz, 2005 yılında yeni ismiyle üretime başlamış ve granül imalatında ayda yaklaşık 750 ton üretim yapmaktadır. Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde yaklaşık 8000m2 kapalı alan ve buna bağlı olarak yeni makina ve techizat yatırımlarıyla da üretimlerini ve kalitesini artırmıştır.
Üretimde en ileri ve Avrupa teknolojileri kullanılmaktadır. Parkur sürekli yenilenmektedir. Malzemeler ayrı ayrı çekilmekte birinci sınıf geri dönüşüm granül hammadde üretilmektedir.
Üretilen ürünlerin bir bölümü direkt bir bölümü dolaylı ihracat yapılarak, diğer bölümlerini de tüm Türkiye genelinde satılmaktadır. Müşteri pörtföyü arasında plastik mutfak malzemeleri üreticeleri, oyuncak sektörü, bahçe mobilyaları üreticileri, plastik ipler, branda, poşet, boru ve saksı üreticileri, damla sulama sistemi üreticileri ve otomotiv yan sanayi bulunmaktadır.
KALİTELİ HAMMADDE
" 1. sınıf fabrika fireleri kullanılmakta olup, çöplük veya toplama ürünü yoktur. "
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mtm Plastik Geri Dönüşüm Toplama Ve Ayırma
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Mtm Plastik Geri Dönüşüm Toplama Ve Ayırma
Adres: 5. Organize Sanayi Bölgesi 83533 Nolu Cad. No:5 Başpınar, Şehitkamil Gaziantep
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3373215
Web Sitesi: https://www.mtmplastik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mtm Plastik Geri firma bilgileri. Mtm Plastik Geri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mtm Plastik Geri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mtm Plastik Geri Dönüşüm Toplama Ve Ayırma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.