Muhendisler Makina Ve Dış Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Antalya da faaliyet gösteren Mühendisler makina geçmiş yıllardan günümüze İtalyan SERMAC beton pompalarının yedek parçaları sektöründe satış faaliyetini sürdürmektedir. Her nevi orijinal yedek parçaları Türkiye dahil olmak üzere dünyanın her tarafına göndermektedir. Bu nedenle stokları çeşitli ve kalitelidir. Ürünlerimiz aşınma gurupları, pompalama gurupları, elektrik, valf ve hidrolik pompalar grubu parçaları ful set olarak mevcuttur. İmalatımızdaki parçalar da üst seviyede kaliteli malzeme kullanılarak firmamız tarafından yan sanayimizde yaptırılmaktadır.

Etkin personel gücünü çözüm odaklı yaklaşım ile birleştiren Mühendisler Makine, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hareket eder.

Toptan ve perakende satışlarımızda kaliteli hizmet anlayışını uygun fiyat politikasıyla birleştirmeyi ve sektöründe markalaşmayı başarmış olan Mühendisler Makine müşterileri ile ticari güven sağlamayı ilke edinmiştir.
Muhendisler Makina Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Muhendisler Makina Ve Dış Tic Ltd Şti
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: beyhan karagoz
Adres: yeşil antalya sanayi sitesi 3189/6 no:3 kepez
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2211315
Faks: (242) - 2211315
Web Sitesi: www.muhendislermakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Muhendisler Makina Ve firma bilgileri. Muhendisler Makina Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Muhendisler Makina Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Muhendisler Makina Ve Dış Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.