Mühlen Para Sayma Makinesi

Şirket Hakkında
Mühlen para sayma makinaları Türkiye distribitörü olan firmamız Türkiye genelinde bu ürünlerin satış, pazarlaması ve servis hizmetlerini yapmaktadır.
2010 yılında Türkiye pazarına giren Mühlen para sayma makineleri Karadeniz Dış Ticaret tarafından işletilmekte olup ilk elden direk tüketiciye satış ve servis hismetlerini vermektedir.
Para sayma makinalarına yeni bir konsept kazandıran Karadeniz Dış Ticaret, Mühren markası ile yüksek kaliteli ürünleri düşük fiyattan tüketiciyle buluşmaktadır.
Mühlen Para Sayma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mühlen Para Sayma Makinesi
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Ofis Temizlik
Yetkili Kişi: Mehmet Yazıcı
Adres: Karadeniz Mah. General Aldoğan Cad. No:5 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4792525
Web Sitesi: http://www.tlparasaymamakinesi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mühlen Para Sayma firma bilgileri. Mühlen Para Sayma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mühlen Para Sayma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mühlen Para Sayma Makinesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.