Mukavva Koli Kutu İmalat Sanayi

Şirket Hakkında
Karton kutu ile markanızı binlerce kişiye ulaşacağını biliyor muydunuz? Karton kutu ile ambalaj yaptığınız eşyalar alıcısına ulaştığında, müşteriniz içindeki eşyayı alınca karton kutuyu tekrar kullanmak isteyebilir. Kim bilir belki sizin kutu ile kendi eşyasını bir başkasına ambalaj yapabilir, bazende kendi küçük el aletlerini paket yapıp eve götürebilir. İşte bu dolaşım ağında karton kutu ambalajınız elden ele özgürce markanızı tanıtır.

Mukavva kutu tasarımlarınız ne kadar kaliteli olursa müşteri gözünde itibarınız o derece artacaktır. Daha ambalajı açılmadan, müşteriniz size paketleme yönünden puan verecektir. Bir çeşit sınava tabii tutulan ürünleriniz; sağlıklı, dayanıklı, koruyucu ve göz alıcı mukavva kutu ambalaj sayesinde sınıfını başarıyla geçecektir. Özenle hazırladığınız, bir çok zahmete katlanıp ortaya çıkardığınız ürünler sırf kötü ambalaj olmasından dolayı kabul görmesin. Çevreyle dost olan ve insana her zaman doğallığı anımsatan oluklu mukavva kutu ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Mukavva Koli Kutu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mukavva Koli Kutu İmalat Sanayi
Sektörü: Ambalaj » Kağıt Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Cenk Bilginer
Adres: Malkoçoğlu mh. Mehmet Akif Ersoy cd. No:42 Sultançiftliği
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4759582
Web Sitesi: http://www.oluktas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mukavva Koli Kutu firma bilgileri. Mukavva Koli Kutu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mukavva Koli Kutu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mukavva Koli Kutu İmalat Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.