Muliteks Tekstil San.tic.ltd.şti.

"Otel Textile"

Şirket Hakkında
Muliteks Tekstil San ve Tic.Ltd.Şti 1996 yılından bu yana tekstil alanında profesyonel olarak hizmetlerini sürdürmektedir.Ev ve Otel Tekstili konusunda uzmanlaşan firmamız konaklama tesisleri, Restoranlar, Hastaneler ve diğer kurum ve kuruluşların tekstil temininde her tür çalışmayı yaparak hizmet sunmaktadır.Anahtar teslimi ve yenilemelerde her projeye göre ayrı çalışma yapan firmamız ihtiyaca ve isteğe göre kumaşlara alev almazlık, sıvı geçirmezlik, leke tutmazlık, ışık haslıkları gibi özellikler eklenebilmektedir.Yapılan çalışmalarda ölçü ve renk sınırlaması yoktur.Amacımız uygun bütçeyle en kaliteliyi ve yüksek müşteri memnuniyetini Doğaya zarar vermeden sağlamaktır.Kumaşlara yapılan işlemler Öko-Tex Standart 100 ve TSE Standartlarına uygundur.

Ürünlerimiz
_____________
Çarşaf-Nevresim-Yastık Kılıfı
Yatak örtüsü-Pike
Yorgan-Battaniye
Havlu-Bornoz
Alez
Yastık
Masa Örtüsü-Peçete
Skırt
Güneşlik-Tül Perdelik
Çamaşır Torbası
Sandalye giydirmeleri
Süngerli Minder
Kapitoneli Ürünler
Personel Malzemeleri
Spa Grubu
Promosyon Ürünler


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Denizli de kurulu İşletmemizde Konaklama tesisleri için gereken her tür tekstil ürününü temin edebilirsiniz.%100 pamuklu ve pamuk karışımı ipliklerden Jakarlı, Armürlü muhtelif kumaş dokuması, Otel ve Restoran ihtiyaçlarına yönelik;her kalite çarşaf, nevresim, yastık kılıfı, pike, alez, battaniye, banyo ve havuz terliği, yatak örtüsü, el, banyo, plaj havluları, perde, masa örtüsü, kapak, peçete, amerikan servisi, mutfak kurulama bezi, v.s., Ayrıca Logolu, özel desen çalışmaları, döşemelik kumaş çalışmaları vardır.Yaptığımız tasarım ve çalışmalarda renk ve desen sınırlaması yoktur.Suit oda, Kral dairesi ve normal odalarınız için alternatifli kumaş ve desen çalışmaları vardır.
İletişim Bilgileri
Firma: Muliteks Tekstil San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
Yetkili Kişi: Bülent Mulcar
Adres: Saltak mahallesi 1543 sokak No:1
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2425603
Faks: (258) - 2424560
Web Sitesi: www.muliteks.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Muliteks Tekstil San.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Muliteks Tekstil San.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Muliteks Tekstil San.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Muliteks Tekstil San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.