Muni Tasarım Mimarlık Oyuncak İmalatı San. Tic. Ltd. Şti.

"“Çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var!”"

Şirket Hakkında
Munitoys, 6 ve 8 yaşındaki çocukların babalarından farklı bir oyun oynama isteklerinden doğan bir oyun tasarım ve üretim firmasıdır. Birbirinden farklı birçok oyunun tasarımını yapan firmamız, her geçen gün ürün yelpazesini genişletmeye devam etmektedir.

Munitoys olarak ürünlerimizin doğal olmasına özen göstermekteyiz. Ürünlerimiz ahşap malzemelerden üretiliyor olup, tutkal vb. kimyasal ürünler içermemektedir. Tüm oyunlarımız EN 71-1/2/3/9/10/11 standartlarına sahiptir ve tehlikeli, inorganik, kimyasal bileşikler içermemektedir. Oyunlarımız ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 kalite standartlarına uygun tesisimizde üretilmektedir.

Oyunlarımızı tasarlarken amacımız, çocuklarımızı dijital bağımlılıktan kurtarıp, ailelerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmelerini sağlamaktır.
Oyunlarımız; ince/kaba motor becerilerini ve koordinasyonunu destekler, odaklanmaları güçlendirir, hafıza ve bilişsel işlem becerilerini destekler, çoklu yönerge algısını arttırır, sosyalleşmeye yardımcı olur, üç boyutlu çözümleme ve görsel algıyı arttırır, mekansal ilişkilerin kavranmasını geliştirir, hızlı ve doğru karar verme yetisini geliştirir, zamanı etkin kullanabilme becerisini arttırır, analitik düşünme süreçlerini güçlendirir, çok yönlü problem çözme becerisini geliştirir, akıl yürütme ve stratejik düşünebilme yetisini arttırır.

“Çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var!”
Muni Tasarım Mimarlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çocuk sağlığı ve psikolojisi bakımından, oyuncak seçiminde ahşabın yeri farklıdır. Ahşap zeka oyunları çocuk sağlığı açısından seçilecek en uygun materyaldir. Organik olması nedeni ile kişide olumlu yönde duygusal etkiler yaratır. Ahşap oyuncakları gönül rahatlığı ile saklayabilirsiniz.
Teknolojinin gelişmesi ile oyuncak sektörü hızlı imalat sürecine girmiştir. Hızlı üretim ve tüketimde çocuklarımızın sağlığını olumsuz yönde etkileyen oyuncaklar üretilmeye başlanmıştır. Elektronik cihazların hayatımızı kolaylaştırması yanında, çocuk sağlığına olumsuz etkileri vardır. Çocuklarımızın elektronik materyaller ile uzun süre zaman harcamaları, sabırsızlık, sinirlilik hali ve kaybetmeyi sindirememe gibi olumsuz etkileri belirlenmiştir. Ahşap Zeka Oyunları ile tüm bunlardan uzak olarak çocuklarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz.
Teknolojik ürünler aile bireylerinin kaynaşması açısından da olumsuz etkiler yaratmaktadır. Bu sebeple Muni Toys olarak, aile bireylerinin birbirleri ile kaliteli zaman geçirebilmeleri sağlamak amacıyla ahşap zeka oyunları tasarlıyoruz. Tasarımlarımızın eskizlerini uzman pedagog ve psikologlar ile paylaşarak üretim aşamasına geçiyoruz. Muni Toys Ahşap Zeka Oyunları, çocukları dijital bağımlılıktan kurtarıp, dikkat ve odaklanmalarını sağlamaktadır. Bununla birlikte Ahşap zeka oyunlarımız çocuklarımıza matematiğin temelini onlara sağlamakla birlikte hafızalarını ve bilişsel işlem becerilerini de kazandırmaktadır. Çocuklarımız ve ebeveynler oyunları oynarken Doğal Ahşap Oyuncaklara dokunmaları onların stresten uzak, rahatlatıcı zaman geçirmelerini sağlamaktadır. 5 yaş üstü her yaş grubu için tasarladığımız Organik Ahşap Oyuncaklar sosyalleşme ve iletişim becerilerini arttırdığını gördük. Onların dünyasına girebilmek onlarla kaliteli zaman geçirebilmek çocuklarımızla güçlü bağlar kurmamıza yardımcı olur. Ahşap zekâ oyunlarını tasarlarken onlardan ilham almayı unutmuyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Muni Tasarım Mimarlık Oyuncak İmalatı San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyuncak
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: Uluç Akşıray
Adres: Orta Mh. Gölgeli Bahçe Sk. No:23/a Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6392784
Web Sitesi: www.munitoys.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Muni Tasarım Mimarlık firma bilgileri. Muni Tasarım Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Muni Tasarım Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Muni Tasarım Mimarlık Oyuncak İmalatı San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.