Mustafa Erdem Oran Guvenlık Sıstemlerı Tıcaretı

"Scanmaster Kapı Tipi ve El Tipi Güvenlik Üst Arama Metal Dedektörleri"

Şirket Hakkında
Mustafa Erdem Oran Güvenlik Sistemleri Ticareti 03 Mart 2014 Tarihinde Mustafa Erdem Oran tarafından kurulmuştur. Mustafa Erdem Oran bir metal dedektörü üretim firmasında 10 (On) yıldan daha uzun bir süre görev yaptıktan sonra Dış Ticaret Yönetmeni sıfatı ile yürüttüğü Satış Direktörlüğü görevinden ayrılarak kendi işine yatırım yapmaya, enerji ve birikimini yeni işinde değerlendirmeye karar vermiştir.
M.E.O Güvenlik Sistemleri Ticareti hitap ettiği potansiyel müşterilerinin ihtiyaçlarını değerlendirip gereksinimlerini tam olarak tespit etmek ve çabalarını kolaylaştırarak maksimum müşteri memnuniyeti sağlamaya yönelik profesyonel ürün ve hizmetler sunmaktadır. Profesyonel yöneticiler seviyesinde iletişim becerileri ile mükemmel bir destek sağlar iken rakipsiz fiyat, kaliteli ürün avantajları ve profesyonelce yürütülen satış operasyonları ile en uygun çözümleri sunmak kararlılığındadır.
Mart 2014’te kurulmuş işletmemiz henüz Yönetim Ofisi, Satış Sonrası Hizmetlerine Yönelik Teknik Servis Birimi, Depolama Olanakları ve Yükleme Alanlarına sahip bir ticaret işletmesi yapı ve görünümündedir. SCANMASTER Marka Metal Dedektörlerinin Ana İthalatçısı ve TS 13429 Kapsamında Satış Sonrası Servis Hizmetlerinden Sorumlu Teknik Servis Merkezidir. Uzun yılların tecrübe birikimine sahip kurucumuz Mustafa Erdem ORAN önümüzdeki birkaç yıl içerisinde hızla kurumsallaşarak daha modern ve büyük bir tesiste üretim yapmaya başlayarak üretici vasfı kazanacağımızı, inanılmaz bir hızla büyüyerek 4 kıtaya ihracat yapan bir yapıya dönüşeceğimizi ve ülke ekonomisine büyük Katma Değer sunacağımızı üzerine basarak vurgulamaktadır. Firmamız aynı zamanda kendi ürün gamında üretim yapan bazı yurt dışı ve yurt içi üretici firmaların temsilcisi konumunda faaliyet sürdürmektedir.
Biz müşterilerimize en iyi çözüm ve en mantıklı alışverişi sunabilmek için dünya genelinde üretim, dağıtım ve satış faaliyetleri ve profesyonel destek hizmetleri sunan danışmanlardan oluşan geniş bir ağ ile entegre durumdayız
Mustafa Erdem Oran
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mustafa Erdem Oran Guvenlık Sıstemlerı Tıcaretı
Sektörü: Güvenlik » Dedektör
İkincil Sektörü:Güvenlik » Giriş Kontrol Sistemleri
Yetkili Kişi: MUSTAFA ERDEM ORAN
Adres: 8 Eylül Mah. 110/1 SOKAK NO: 5/1, 35730 KEMALPAŞA
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 0519070
Web Sitesi: http://www.scanmaster.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mustafa Erdem Oran firma bilgileri. Mustafa Erdem Oran adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mustafa Erdem Oran ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mustafa Erdem Oran Guvenlık Sıstemlerı Tıcaretı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.