Mutçalı Tekstil

Şirket Hakkında
Mutçalı Tekstil San ve Tic. Ltd. şirketinin kuruluşu 1978’dir. İlk yıllarda kısıtlı şartlarda fason dokuma yaparak başlayan süreç, günümüzde kendi markasını yaratma hedefine doğru ilerleyen, entegre üretim yapan kompleks tesislerle devam etmektedir.
Grup Şirketleri
MTC (İplik Fabrikası / Malatya)
Mutçalı Tekstil (Dokuma & Konfeksiyon Denizli / Boyahane Aydın)
Alesta (İhracat / Denizli )
Alpaka (İhracat / Denizli Serbest Bölge )
Atça (İhracat / İzmir Serbest Bölge)
ÜRETİM
Toplam 64.030 m2 kapalı alanda kurulu entegre tesislerimiz 450 çalışanı ile aylık ortalama120 ton kapasite ile üretim yapmakta, üretiminin büyük kısmını ihraç etmektedir.

İhracatımız Almanya, Fransa ve İngiltere başta olmak üzere ağırlıklı olarak Batı Avrupa ülkelerinedir. Amerika ve Rusya’da da müşterilerimiz bulunmaktadır. Pazarımızı Eski Sovyet Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika ülkelerine genişletme çalışmalarımız devam etmektedir.

Üretim tesisleri:
Boyahane
Haşıl-Dokuma Tesisi
Konfeksiyon ve Nakış Birimi
Boyahane
Aydın’da 20.412 m² arsa üzerinde, 18.050 m² kapalı alanda kurulu, çevre ve yeşil dostu olan boyahanemizin şu anki aylık kapasitesi;
550 ton top boya
120 ton ip boya’dır
İnsan ve çevreye verilen önem çerçevesinde son teknoloji ürünü arıtma tesisiyle atık sular temizlenmektedir.

Dokuma

Denizli’de kurulu olan fabrikamızda ortalama yaşları 4 olan son teknoloji ürünü makinalarla üretim yapılmaktadır. Üretim parkurunda yer alan dokuma tezgahları toplamda 55 adettir

Konfeksiyon
Denizli’de bulunan konfeksiyon ve nakış birimi 11.900 m² kapalı alanda yer almaktadır. Konfeksiyon bölümünün aylık ortalama kapasitesi şu an için 192 ton’dur.
KALİTE SİSTEMİ (YÖNETİMİ)
Mutçalı Tekstil’in kalite geliştirme ilkesinin temelinde müşteri isteğine en uygun ürünü üretme düşüncesi vardır.
Kalite anlayışımız sadece fiziksel ürün bazında değil hizmet bazında da en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlamayı ve sürdürmeyi kapsamaktadır..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mutçalı Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
Yetkili Kişi: Tolga Sefa MUTÇALI
Adres: Bozburun mah. bozburun cad. 2018 sokak no:17 gümüşler denizli
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 3712130
Web Sitesi: www.mutcali.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mutçalı Tekstil firma bilgileri. Mutçalı Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mutçalı Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mutçalı Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.