Mutlu Lıfe Bulgaristan Eğitim Danışmanlığı

"Farklılıklarla Birlikte!"

Şirket Hakkında
TÜM AVRUPADA GEÇERLİ
SERTİFİKA VE ÜNİVERSİTE DİPLOMASI SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ....

YÖK, 2008-2009 eğitim öğretim yılı itibariyle yurtdışında yüksek lisan yapılabilecek üniversiteleri belirledi. YÖK Türk gençlerine 499 üniversitede yüksek lisans şans tanırken, gençler toplam 36 ülkede yüksek lisans yapabilecek.
YÖK’?n yüksek lisans yapılabilecek üniversiteler listesinde 153 ABD üniversitesi bulunuyor. Bunu 42 üniversite ile İngiltere, 40 üniversite ile Almanya izliyor. Yüksek lisans eğitimi alınabilecek 31 üniversite Japonya, 29 üniversite nin, 23 üniversite Fransa, 22 üniversite Italya, 21 üniversite Kanada, 15 üniversite Avustralya, 11 üniversite Hollanda, 11 üniversitede İsveç;te bulunuyor.
Komşu Avrupa .ülkesi Bulgaristan’da türk gençleri yüksek lisans yapabilirken, aynı zamanda kaliteli bir eğitim ve tüm Avrupa ülkelerinde geçerli sertifikalara ve diplomalara sahip olabilmektedirler..

Mutlu Lıfe Bulgaristan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mutlu Lıfe Bulgaristan Eğitim Danışmanlığı
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Aydın Mutlu
Adres: Avcılar / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5095788
Faks: (532) - 4360577
Web Sitesi: www.bguniversite.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mutlu Lıfe Bulgaristan firma bilgileri. Mutlu Lıfe Bulgaristan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mutlu Lıfe Bulgaristan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mutlu Lıfe Bulgaristan Eğitim Danışmanlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.