M&y Ajans Organizasyon Promosyon Reklam Hizmetleri

Şirket Hakkında
18, 25 yaş arası başta İngilizce olmak üzere, teknik sunum tecrübeli prezantabl genç kız ve erkekten kurulu ekibimizle kongre, seminer, tercümanlık, fuar organizasyonları, defile, açılış, tanıtım, market aktiviteleri, bayi toplantıları, katalog çekimleri, misafir karşılama, vb. hizmetleri sunmaktayız.
Firma ve ürünlerinizin tanıtımına yönelik organizasyonlarda ihtiyacınız olan her konuda size destek verebilecek profesyonelliğe ve tecrübeye sahip yılın 365 günü uzman kadrosuyla ihtiyaç duyacağınız ekipmanları sizin için temin ederek düzenleyeceğiniz tüm organizasyonların takipçisi ve destekçisiyiz. Ayrıntılı bilgi ve diğer hizmetlerimiz için web sayfamızı ziyaret etmeniz ve bize ulaşmanız yeterli. Başarılarınızın devamını dileriz…
Ayrıca katılmakta olduğunuz Fuar Organizasyonlarında uygun kaliteli temizlik, stant tasarım ve uygulaması, promosyon, matbaa, catering stant malzeme kiralaması hizmeti vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: M&y Ajans Organizasyon Promosyon Reklam Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
Yetkili Kişi: müge yavaş
Adres: zeytinlik mah ray sok n.23 d.5 bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5611387
Faks: (212) - 5611323
Web Sitesi: www.myajans.org
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Promosyon Ürünleri
Çalışmakta olduğumu firmalar için her türlü promosyon ürünlerine ihtiyaç vardır
M&y Ajans Organizasyon firma bilgileri. M&y Ajans Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda M&y Ajans Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

M&y Ajans Organizasyon Promosyon Reklam Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.