My Bilişim Ve Reklam Hizmetleri

Şirket Hakkında
Bilişim ve Reklam uygulamaları konusunda, dinamik, takım ruhu ile çalışan sektördeki yenilikleri itina ile takip eden ve sürekli kendini yenileyen genç girişimcilerin oluşturduğu, sektörünün iddialı ve dinamik firmalarından biriyiz. Aynı zamanda müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, çözüm odaklı ve özgüvene sahip bireylerin oluşturduğu bir ekibiz.

Müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını, onların istekleri doğrultusunda ve sürekli olarak karşılamak, hizmetlerimizin niteliklerini artırırken, fiyat açısından daha uygun hizmetleri, müşterilerimizin beğenisine sunmak... MY Bilişim ve Reklam Hizmetleri olarak bu prensipler çerçevesinde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin hedef kitlesi gibi düşünüp onların isteklerini benimseyerek ürettiğimiz kaliteli ve kalıcı çözümler sayesinde, işletmelerin en az maliyetle ve en kısa sürede, başarılı bir biçimde kurumsal oluşumu veya değişimi bizimle yaşamalarını sağlamaktayız.

Biz kendi işimizi ve müşterilerimizin işlerini ciddiye alıyoruz. Bizimle çalışmadan farkımızı anlayamazsınız.
My Bilişim Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: My Bilişim Ve Reklam Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: MUSTAFA YAŞAR
Adres: Stadyum Cad. No:12 Kat:1 Kemalpaşa
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8781737
Web Sitesi: www.mybilisim.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
My Bilişim Ve firma bilgileri. My Bilişim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda My Bilişim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

My Bilişim Ve Reklam Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.