Myd Endüstriyel Kimyevi Maddeler San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
MYD Endüstriyel Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , tekstil, deri metal, endüstriyel, temizlik alanlarında kullanılan yardımcı kimyasallar ile diğer sektörlerdeki performans kimyasallarının Ar-ge , Üretim , Dağıtım ve Teknik Servis hizmetlerini vermek amacıyla Mart 2010 tarihinde Sn. Mustafa TORUN tarafından Bursa’da kurulmuştur.
Firmamız personeli kendi alanlarında yüksek mesleki tecrübesi olan ve üniversitelerin kimya, tekstil, deri, metalurji fakültelerinden mezun nitelikli kişilerden oluşmaktadır.
Tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiş üretim gurubumuz ile her türlü sıvı ve toz kimyasalların , yıllık 5000 ton kurulu kapasite ile imalatı yapılmaktadır. Düşük ve yüksek devirli karıştırıcı mikserler, reaktörler, toz karıştırıcılar, homojenizatör grubu, dolum ve ambalaj üniteleri üretim grubumuzda yer alan ana kısımlardır.
Ar-ge, Kalite Kontrol ve Teknik Servis laboratuvarlarımızda hammaddelerin, yarı mamül ve mamül maddelerin standart kontrolleri, nitelik incelemeleri, kumaş-iplik-deri ve metaller üzerindeki etkilerine dair kapsamlı fiziksel, kimyasal ve biyolojik incelemeleri yapılıp raporlanmaktadır.
Bu imkanlar kapsamında, müşterimize özel çözümler, testler ve ürünler ile hizmet vermek, güvenilir bir çözüm ortağı olmak başlıca amacımızdır.
Myd Endüstriyel Kimyevi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Myd Endüstriyel Kimyevi Maddeler San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Tekstil Kimyasalları
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Deri Kimyasalları
Yetkili Kişi: MUSTAFA TORUN
Adres: GÜRSU ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ VEZİRLİ CD. NO:4 GÜRSU
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3717000
Web Sitesi: www.mydtorn.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Myd Endüstriyel Kimyevi firma bilgileri. Myd Endüstriyel Kimyevi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Myd Endüstriyel Kimyevi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Myd Endüstriyel Kimyevi Maddeler San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.