Nail Art Turkey

Şirket Hakkında
Tırnak süsleme makinaları, mevcut kalıp ve elle süsleme yöntemlerine göre, gerçek yada akrilik tırnak uygulamasında pratik ve kolay kullanımı, iş çıkarma hızı, mükemmel kaliteli sonuçları ile güzellik ve kişisel bakım alanlarında hizmet veren girişimciler için ekonomik ve kazançlı bir çözüm haline gelmiştir.

Dünyada kabul görmüş markaların Türkiyede tek yetkili ithalatçısı Nail Art Turkey olarak, yüksek kar marjı ve düşük kalite ile kısa vadede çok kazanç yerine, yüksek kalite, uygun fiyat ve güvenilirlik ile tedarikçi, satıcı, son kullanıcı olarak tüm noktalarda memnuniyet ve karşılıklı kazancı öncelikli hedef edinmiştir.

---- BAYİLİK VERİLMEKTEDİR ----
Nail Art Turkey
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nail Art Turkey
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Barış ÖZDEMİR
Adres: İSTANBUL - KADIKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 2991718
Web Sitesi: www.nailartturkey.com
Ürünleri
Aynı anda 5 gerçek yada protez tırnağa 1 dk da desen, resim ve yazı boyar, gül boyar, . 1.3 Mpixel entegre kamera. Otomatik tırnak tutucu sistem. 2...
Aynı anda 5 gerçek yada protez tırnağa 1 dk da desen, resim ve yazı boyar. 1.3 Mpixel entegre kamera. Otomatik tırnak tutucu sistem. 2 yıl garanti
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nail Art Turkey firma bilgileri. Nail Art Turkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nail Art Turkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nail Art Turkey firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.