Nakliyat Firmaları

Şirket Hakkında

http://www.nakliyatfirmalari.gen.tr
Nakliyat Firmaları İçin Oluşturulmuş Bir Rehber Olan Sitemiz 5 ay Boyunca, En Çok Tavsiye Alan 8 Firmayı seçerek Reklamını yapmaktadır, Seçtiğimiz Firmalar, Yerinde Tespit Edilmiş, Evden Eve Nakliyat Sektöründe En az 5 yıl Tecrübeli, Araçları, Asansörleri ve Ulaştırma Bakanlığının Vermiş Olduğu tüm yetki belgelerine sahip, kurumsal firmalarıdır bu firmalar, Sizler için Evden eve taşımacılık işini oldukça kolaylaştırmış ve evinizin tüm eşyalarını hasarsız olarak taşıyan firmalardır, eviniz yüksek katlardaysa ve eşyalarınızın zarar görmesini istemiyorsanız, asansörlü taşımacılık hizmetimizden yararlanabilirsiniz 18. kata kadar erişimi olan dış cephe asansörüyle evinizin balkonuna yanaşıyoruz ve tüm eşyalarınızı çok kısa bir sürede zahmetsiz ve hasarsız bir şekilde aşağıda bekleyen kamyona yüklüyoruz, Evinizi taşıyan firmaız tüm eşyalarınızı ambalajlar sigortalar öyle taşır.
Taşınmam gerekiyor fakat eşyalarımın çoğunun sökülmesi ve yeni gittiğim evde yeniden montajlanması gerekiyor diyorsanız sizler için sitemiz bünyesinde barınan firmaları tercih edebilirsiniz. Sitemiz içerisinde bulunan firmaların tamamı sizler için taşınma esnasında de-montaj ve montaj işlemlerini gerçekleştiriyor. Eğer kurumsal olan evden eve nakliyat firmaları ile görüştüğünüz sırada montaj ve de-montaj işlemlerine ihtiyacınız olduğunu söylerseniz sizlere cüzi bir miktar karşılığında bu işlemleri kolaylıkla yapabileceklerini söyleyeceklerdir. Bu sayede sizler evinize gelen nakliye ekiplerinin sizin dolaplarınızı, masalarınızı, gardolaplarınızı söktükleri sırada kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Sitemiz içerisinde bulunan bütün evden eve nakliyat firmaları kurumsal olduğu için ustaların tamamı profesyoneldir. Yıllardır lojistik sektöründe bulunan ustalar artık tüm işlemleri ezberlemiş şekildedir. Adeta bir lego gibi tüm eşyalarınızı sökerler ve kolilerin içine doldururlar. Eşyalarınızın lojistik firmasına ait kamyona yükledikleri sırada azami dikkat gösteren ust
Nakliyat Firmaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nakliyat Firmaları
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: Mahir Ovayolu
Adres: Sedir Mahallesi No 210
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (551) - 9409075
Web Sitesi: www.nakliyatfirmalari.gen.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nakliyat Firmaları firma bilgileri. Nakliyat Firmaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nakliyat Firmaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nakliyat Firmaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.