Nakyel Evdeneve Nakliyat

Şirket Hakkında
NAKYEL NAKLİYAT grubu olarak uluslar arası şehirler arası şehir içi taşımacılık sektöründe EV-BÜRO-MAGAZA-TEKSTİL-BANKA-FABRİKA-VİLLA gibi alanlarda tam ve parsiyel olarak sigortalı asansörlü profesyonel çalışma kadroları ve dagıtım filosu agıyla yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyeti ilkelerini prensip edinmiş şirket misyonuyla hizmetlerinde başarılara imza atmış deneyimli yönetim kadrolarıyla hizmette hep yenilikleri ve teknolojiyi sizlerin hizmetine sunmuştur.Müşterilerinin bir degil yüzlere taşımış ve referanslarıyla hizmetleriyle kalite belgesine sahip olmuş taşımacılıkta ilklerde yer alan bir kuruluş olmuştur.SİZLER İÇİN MÜKEMMELİ YAPMAK İÇİN memnuniyet ilkelerine sahibiz.02322536419
SİGORTALI ASANSÖRLÜ PROFESYONEL
Nakyel Evdeneve Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nakyel Evdeneve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: İLHAN
Adres: 4058 SOK.NO:2 KARABAGLAR İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2536419
Web Sitesi:
Ürünleri
EVDENEVE TAŞIMACILIK ŞEHİRDENŞEHİRE TAŞIMACILIK LOJİSTİK TAŞIMACILIK KARGO TAŞIMACILIK PARSİYEL TAŞIMACILIK ULUSLAR ARASI TAŞIMKACILIK ASANSÖRLÜ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nakyel Evdeneve Nakliyat firma bilgileri. Nakyel Evdeneve Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nakyel Evdeneve Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nakyel Evdeneve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.