Nalçacilar International Transportation

"Hedefimiz muşteri memnuniyetidir"

Şirket Hakkında
Azer Nalçacı İnternational Transportation

Lojistik alanında kapsamlı hizmetler vermekte olan firmamız Yurt Ici ve Yurt Disi bağlantıları ve tecrübeli ekibi ile tüm ticari ve operasyonel konularda hukuksal yönleri ön planda tutarak müşterilerine en uygun ve güvenilir çözüm önerileri sunmaktadır. Modern öz mal araç filomuz ile Türkiye ile Avrupa arasında düzenli olarak komple ve Parsiyel araç yüklemeleri yaparak sektörde hizmet vermekteyiz.

Araç Filomuzun tamamı Avrupa standartlarına uygun Doğa, Çevre koruma özelliklerine ve EURO3/EURO4/EURO5 normlarına sahiptir.



Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda deneyim ve tecrübelerini, gümrükleme hizmetlerinde de gösteren firmamız müşterilerinin ithalat ve ihracat gümrükleme işlemlerini başarı ile gerçekleştirmektedir.



Firmamız Lojistik hizmetler, uluslararası nakliye, depolama, sigortalama, yurt içi ve yurt dışı dağıtım, Yurtiçi Nakliye, gümrükleme, depo yönetimi, proje ve özel taşımalar, forwarding hizmetleri, elleçleme, ambalajlama, sipariş takibi olarak bir bütün veya müşteri talepleri doğrultusunda hizmetler vermektedir.

Germany : Complete / partial

Italy : Complete / partial

Bulgaria : Complete / partial

Romania : Complete / partial

Netherlands : Complete / partial

Belgium : Complete / partial

France : Complete / partial

United Kingdom : Complete / partial

Greece : Complete / partial

Georgia : Complete

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nalçacilar International Transportation
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Eminova Nezaket
Adres: Azerbaycan Baku,Bakihanov sok.31 4/4
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Azerbaycan
Telefon: (012) - 4404792
Faks: (012) - 4404832
Web Sitesi: www.nalcacilar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nalçacilar International Transportation firma bilgileri. Nalçacilar International Transportation adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nalçacilar International Transportation ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nalçacilar International Transportation firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.