Nanokap Yüzey Kaplama Ve Teknolojileri

Şirket Hakkında
Termal Sprey uygulamalarında bilgi, birikim ve tecrübesiyle Türk sanayisine hizmet vermekte olan Nanokap, özellikle mobil kaplama hizmetleriyle müşterilerine kendi sahalarında da hizmet sunmaktadır.

Elektrik Ark Sprey cihazları ile korozyona yönelik uygulamalarda paslanmaya karşı 40 yılı aşkın bir koruma sağlanmaktadır. Nanokap, bilhassa sıcak daldırma galvanizlemenin uygulanamayacağı yerlerde, püskürtme galvanizleme (Metalizing) ile müşterilerine çözüm sunmaktadır.

Metalizasyon yönteminde kullanılan kaplama ekipmanları ve makine satışı ile de müşterilerine hizmet sunan Nanokap, elektrik ark sprey cihazları üreticisi OSU-HESSLER’in Türkiye Genel Temsilcisi olması yanında seramik, metalik ve karbür esaslı kaplamaların üretimini de yapmaktadır.
Nanokap Yüzey Kaplama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Uçak parçalarının tamiratında, aşınma uygulamalarında, otomotiv endüstrisinde, elektriksel uygulamalarda, parça tamiratında, kalıp yapımında, elektronik devrelerde, korozyondan korumak için TV ve radyo verici kulelerinde, yüksek gerilim hattı direklerinde, çelik konstrüksiyon yapılarda, çelik tanklarda ve köprülerde, LPG tüp ve tanklarında, demiryolu sinyalizasyon yapıları ve tren vagonlarının kaplanmasında, yüksek güçlü arama radarları, yaya üst geçişleri, yol ve köprü parmaklıkları ve bariyerleri, su boru hatları ve depoları, boru üretimi sırasında, sulama kanal kapakları, galvanizlenmiş yapıların onarımında, sıcak daldırma gibi yöntemlerle metalürjik özellikleri olumsuz etkileyen bileşenlerin kaplanmasında NANOKAP YÜZEY KAPLAMA VE TEKNOLOJİLERİ olarak hizmet vermekteyiz. Su ve hava ile temas eden zor, kompleks ve karmaşık, yerinden sökülmesi zor olan bütün metal parçaların kaplanması bizzat yerinde uygulanarak yapılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Nanokap Yüzey Kaplama Ve Teknolojileri
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metalürji
Yetkili Kişi: Bilal Yılmaz
Adres: D-100 Karayolu Üzeri Küçük Esence Mah. Mevkii No:245/A Erenler / SAKARYA
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2767315
Web Sitesi: www.nanokap.com
Ürünleri
Elektrik ark sprey prosesi yüksek hızda ve kalitede kaplama üretmesi, kolay ve mobil uygulanabilmesinden dolayı bütün alanlarda kullanımı artan bir t...
İlan Talep ve Teklifleri
Elektrik Ark Sprey Cihazı (300 A Ld/u-2)
Standart 300 A elektrik ark sprey kaplama donanımı; hatalı üretilmiş makine parçalarının kurtarılması, aşınmış parçaların tamiri ve korozyondan kor...
Nanokap Yüzey Kaplama firma bilgileri. Nanokap Yüzey Kaplama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nanokap Yüzey Kaplama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nanokap Yüzey Kaplama Ve Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.