Narmoon İç Giyim

"Alışverişin Yeni Uydusu"

Şirket Hakkında
Mantık sizi A’dan B’ye götürür… Hayal gücü ise her yere… Biz de insanların utanıp sıkılmadan keyiflerince alışveriş yapacağı bir online alışveriş sitesi hayali kurduk. İşte narmoon.com bu hayal ile 13.04.2015 tarihinde yola çıktı.

İçinizdeki güzelliği teninize yansıtın diyerek, siz değerli kullanıcılarımıza kışkırtıcı, eğlenceli, farklı ve özel ürün yelpazemizle hizmet vermekten mutluluk duyarız. Amacımız sizlere her zaman kaliteli ürün ve uygun fiyat sunmak; siparişlerinizi güvenli bir şekilde ve tam vaktinde ulaştırmaktır.

narmoon.com’da, saat 14:00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir ve 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti narmoon.com tarafından karşılanmaktadır.

Müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarmayı amaçlayan narmoon.com’a Facebook, Instagram, Twitter, Google+ kanalları ile devamlı ulaşabilir; 7 gün 24 saat info@narmoon.com’a mail yazabilir ya da 09:00-18:00 saatleri arası 0555 317 04 54 numaralı telefonu arayarak sorularınızı, sorunlarınızı, görüşlerinizi ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Sizin mutluluğunuz bizim başarımızdır.
Narmoon İç Giyim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Narmoon İç Giyim
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Mayo ve Plaj Giysileri
Yetkili Kişi: Şenol Yıldız
Adres: Kayışdağı Mah. Ceylan Sk No:35/3 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3600454
Web Sitesi: www.narmoon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Narmoon İç Giyim firma bilgileri. Narmoon İç Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Narmoon İç Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Narmoon İç Giyim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.