Natsu Machınery Ltd Stı

Şirket Hakkında
yoruz. Firmamiz Natsu makina ltd sti 1998 yilinda kurulmustur. Fabrika binamiz 2000 m2 dir. 300 m2 idari bina 1700 m2 imalat ve depo binasidir. Toplam 25 calisanimiz vardir. Bunlardan 3 u makina muhendisi 4 u makina teknikeridir. 4 idari personel , 3 montaj ve servis elemani ve 11 personel kaynakci, tornaci, boyaci.





NATSU Baslangicta sadece vakumlu kaldirma sistemleri imalat ve satisi yapmistir. 2000 yilindan sonra pergel vincler ve hafif tip kopru vinclerin imalatina baslamistir.
Vakumlu kaldirma ve tasima sistemlerinde Turkiyede en bilinen firmayiz. İki adet web sitemiz var. www.natsu.com.tr www.zincirlivinc.net Imalatimizin % 70 ini manuel tip vakumlu kaldirma ve tasima makinalari olusturur. Alman LIFTKET ve Cin TXK Marka elektrikli zincirli vinclerin satislarini yapiyoruz.
Bunun haricinde tam otomatik vakumlu yukleme ve bosaltma makinalarida imal etmekteyiz.Bu konudada kendini kanitlamis 4, 5 tip otomatik makinamiz vardir.
Turkiyede mermer , sac ve cam fuarlarina katiliyoruz.Italyada 1 defa verona mermer fuarina katildik.almanyada cemat fuarina katildik.
Cok fazla ihracatimiz yok.Senelik yaklasik 150.000 $ . Bunlarda standart tip makinalardan olmakta.

Turkiyede cok genis bir musteri porfoyumuz var. Bu musterilerimizden bize manuplator talepleri gelmektedir. Biz bunlari karsilayamiyoruz. Sizinle bir calisma yapabilirsek bu talepleri karsilayabiliriz diye dusunu
NATSU VACUUM’s solutions for the marble industry

Natsu Machinery, manufacturing mainly vacuum lifting and handling machinery, jib cranes and light crane systems since 1998 in Eskişehir, is one of the leading companies on vacuum lifting and handling systems.

In addition to manufacturing and the sales of electric chain hoists, cold drawn CE profiles, cable reels, Natsu also manufactures lightweight overhead travelling cranes, jib cranes with capacities up to 1 tons, carrying conveyors, rotating and turning tables.

Natsu Machinery owner Kamil Şen, points out that vacuum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Natsu Machınery Ltd Stı
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Aksamı
Yetkili Kişi: Feridun Demirel
Adres: Baksan Sanayi Sitesi 128/1 tepebasi / Eskisehir
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 3400218
Web Sitesi: 26190
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Natsu Machınery Ltd firma bilgileri. Natsu Machınery Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Natsu Machınery Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Natsu Machınery Ltd Stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.