Naturel Kağıtçılık Gıda Ambalaj Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Kağıt ve Gıda Ambalaj Sektöründe, 2005 yılından beri faaliyet gösteren firmamız kurulduğu günden bugüne hızlı bir ivme ile gelişerek, rakipleriyle rahatlıkla rekabet edebilecek düzeye erişmiş ve bugün sektördeki iddialı konumuna ulaşmıştır.
Saygınlığımızı üst düzeyde tutabilmek için, ahlaki ve etik değerleri ön planda tutmaya her zaman özen gösteren ekibimiz sayesinde müşterilerimizin güvenini kazanmak bizim için çok önemlidir.

Modern piyasa anlayışına göre işleyen; alıştan önce başlayıp, satıştan sonra devam eden bir ticaret anlayışına sahibiz. İlkelerimiz arasında müşterilerimizle ikili ilişkilerimizi iyi tutup her zaman pozitif yanlı düşünerek, onların daha karlı ve daha huzurlu güven içinde alışveriş yapabilecekleri bir ortamın olduğunu göstermektir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Naturel Kağıtçılık Gıda Ambalaj Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Kağıt Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: SERKAN ŞENEL
Adres: ARAP CAMİİ MAH. ABDUSSELLAH SOK ABDUSSELLAH İŞ HANI NO:5 D:8/9 KARAKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2555383
Faks: (212) - 2555387
Web Sitesi: www.naturelkagit.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kağıt Çanta,kağıt Poşet, Baskılı Peçete De En Uygun Fiyatlar
El değmeden hızlı bir sistemle baskılı, baskısız , garson katlama, 25x25, 33x33, 40x40 ebatlarında, istenilen renklerde, her boy kağıt, poşet, çant...
Naturel Kağıtçılık Gıda firma bilgileri. Naturel Kağıtçılık Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Naturel Kağıtçılık Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Naturel Kağıtçılık Gıda Ambalaj Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.