Navigasyon Burada

"Herşeyi burada bulabilirsiniz."

Şirket Hakkında
navigasyonburada.com, NAVTEK Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. bünyesinde kurulmuş navigasyon ürünleri satış hizmeti veren bir e-ticaret sitesidir.

Özellikle SPOT fiyat politikası ile en uygun fiyatla cihazları vermekteyiz.

Sadece cihaz satışı değil, tüm navigasyon cihazlarının güncellemesi, yeni yazılım ve harita yüklenmesi alanında da hizmet vermekteyiz.

Navigasyonburada.com, navigasyon datası üretimi, navigasyon yazılım uyarlaması gibi konularda sahip olduğu teknik tecrübeleri satış konusunda da siz müşterilerimizle paylaşmak ve navigasyon ürünlerinde en iyi fiyatı sağlayabilmek için kurulmuştur.

Şirketimiz Kadıköy Hasanpaşada Evlendirme Dairesinin karşısında ve Metrobüslerin son durağında olup her türlü teknik danışma ve teknik servis hizmeti verilmektedir.
Navigasyon Burada
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Navigasyon Burada
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Aksesuar
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: Mustafa Şükrü Kaydu
Adres: Fahrettin Kerim Gökay cad. Ortaklar iş mrk. No:71/9 Kadıköy-İstanbul-TR e mail: info@navigasyonburada.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4187926
Faks: (216) - 4182583
Web Sitesi: http://www.navigasyonburada.com
Ürünleri
REMCO Navigasyon Cihazları dokunmatik ekranı sayesinde oldukça kolay ve son derece pratik bir kullanıma sahiptir. KOLAY KULLANIM Cihazın doku...
Cartel CNP 3500 Traveller GPS Navigasyon Cihazı MP3, Video Player Fotoğraf, Oyunlar, Hesap Makinası Dünya saatleri Sınılı Sayıda Şok Fiyatlı Na...
HARİCİ ANTEN HEDİYELİ EV TİPİ (220 V) ŞARJ HEDİYELİ TEKNİK ÖZELLİKLER • 320*240 QVGA ...
REMCO Navigasyon Cihazları dokunmatik ekranı sayesinde oldukça kolay ve son derece pratik bir kullanıma sahiptir. MODEL REMCO GPS6020 Navigasyon ...
Ağırlık : 228 gr Boyut : 125 * 87 * 21.2 mm CPU : Samsung S3C2440 300 Mhz Memory : RAM 64 Mb, Flash ROM 32/64/128/256/512/1 GB Powe...
İlan Talep ve Teklifleri
Navigasyon Cihazlarına Firma Logosu İle Açılış İmkanı
50 adet ve üzeri alımlarda tüm navigasyon cihazlarınıza kendi markanızı bastırabilirsiniz.
Remco Gpr 6020 Navigasyon Cihazı
Navigasyon cihazı 289 Tl
Navigasyon Burada firma bilgileri. Navigasyon Burada adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Navigasyon Burada ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Navigasyon Burada firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.