Nazar Minder

Şirket Hakkında
Nazar Minder, İstanbul ili SAADETDERE MAH. 6.SK NO:66 KAT 1 ESENYURT adresinde bulunmaktadır. Firma Bahçe ve Ev Ürünleri » Branda / Tente sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi SERVET DÖNMEZ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nazar Minder
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Branda / Tente
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: SERVET DÖNMEZ
Adres: SAADETDERE MAH. 6.SK NO:66 KAT 1 ESENYURT
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6908979
Faks: (212) - 6908979
Web Sitesi: www.nazarminder.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
1993 yilindan bu yana tekstil sektöründe hizmet vermekte olan Nazar Minder, gelistirmis oldugu fikirler ve uyguladigi projelerle kisa zamanda basaril...
İlan Talep ve Teklifleri
Minder
1993 yilindan bu yana tekstil sektöründe hizmet vermekte olan Nazar Minder, gelistirmis oldugu fikirler ve uyguladigi projelerle kisa zamanda basaril...
Nazar Minder firma bilgileri. Nazar Minder adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nazar Minder ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nazar Minder firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.