Ncr Etiket

Şirket Hakkında
Sitemizde mevcut ürünlerin genelini kendi bünyemizde üretmekteyiz. Bazı ürünleri Çin'den ve Avrupa ülkelerinden ithal ediyoruz. Aynı zamanda piyasadaki Atelyelere fason olarak işler vererek ürünlerimizi geliştiriyoruz, böylelikle hem zaman olarak müşterilerimizin siparişlerini hızlı ve termin tarihine yetiştiriyoruz hemde çok çeşitli ve yenilikçi bir ürün konseptini ülkemizde ilk olarak biz sunmuş oluyoruz.

Üretim sahamızda :

Dijital Baskı Sistemleri
Damla Etiket Üretim Elemanları
Lazer Baskı Sistemleri
Offset Baskı Sistemleri
Tampon ve Serigrafi Baskı Sistemleri
Bulunmaktadır. 2012 yılında sahamıza Sublimasyon Transfer Baskı Sistemlerinide dahil ettik. 2013 yılının başında Ataköy Airport Outlet Center AVM'ye Kişiye Özel Baskı Sistemleri Standı kurduk ve faaliyetlerini halen devam ettirmektedir.

NCR Etiket Promosyon ve Tanıtım Ürünleri müşterilerinin talep ettikleri ürün ve hizmetleri hak ve raic değer ile müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşayan bir kuruluştur.
Ncr Etiket
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ncr Etiket
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Promosyon
Yetkili Kişi: Mikail Nacar
Adres: Cumhuriyet Mah. Koç Sk. No:15 Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4331262
Web Sitesi: www.ncretiket.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ncr Etiket firma bilgileri. Ncr Etiket adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ncr Etiket ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ncr Etiket firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.