Nedenli.com

Şirket Hakkında
Nedenli.com insanları bilgilendirmek amacı ile kurulmuş ve faydalı paylaşımlar yapan bir genel blogtur. Blog, 2015’in Ocak ayında kurulmuştur.

Çok kısa sürede büyük bir ziyaretçi kitlesine ulaşan Nedenli Blog‘un ziyaretçi kitlesinin büyük bir çoğunluğunu öğrenciler ve öğretmenler oluşturmaktadır. Blogumuz, öğrencilerin ödevlerine yardım ederken, öğretmenler için de bilgilerini tazelemeye yardımcı olur.

Nedenli.com insanların ihtiyaçları doğrultusunda kurulmuş bir blogtur. Türkiye’nin okuma ve kültür oranı diğer ülkelere kıyasla çok daha azdır. Nedenli Blog ise bu istatistikleri göz önünde bulundurarak faydalı bir blog olmaya çalışmıştır.

Peki Farkımız Nedir?

Yüzlerce faydalı yada faydalı olduğunu zanneden fakat reklamdan başka hiç bir şeyin olmadığı bloglar çok fazla. Nedenli.com’un rakiplerinden farkı, anlaşılabilir ve özgün içerik üretebiliyor olması.

Blogumuz da yayımladığımız yazılar uzman kişiler tarafından yazılmaktadır. Yazdığımız her yazıda farklı kaynaklardan bilgiler topluyoruz ve toplanan bu kaynakları toparlayarak blogumuzda büyük bir özen ile yazıyoruz. Kesin ve doğru bilgileri verebilmek için yazılarımız, editörler tarafından defalarca teyitlenmekte.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nedenli.com
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: bilal mustafa
Adres: istanbul organize sanayi bölgesi no:1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4812222
Web Sitesi: http://nedenli.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nedenli.com firma bilgileri. Nedenli.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nedenli.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nedenli.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.